2020.04.17. 15:31:27 7177 213

Sminklemosó házilag – Készüljön el egy újabb szépségápolási szer adalékmentesen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kozmetikusunk lehet, hogy kényszer szabadságra ment, de nekünk vagy személyesen vagy (élő) videókon keresztül meg kell jelennünk időnként emberek előtt. Egy minimális sminket pedig igenis fel fog dobni még az is, aki amúgy sem sminkelte eddig agyon magát. Amit aztán rövid időn belül le is fog mosni. Tegyük ezt egy jó kis házi lemosóval!

Sminklemosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sminklemosás

Kipirosodott bőr és letört szempillák a túlzott dörzsölés miatt? Ennek nem kell így lennie! A megfelelően és megfelelő szerben beáztatott vattakorongok gyengéden és tökéletesen törlik le bőrünkről a nem kívánatos festékeket és szennyeződéseket. S mi a legjobb? Eközben még ápolja is a bőrünket! Házi sminklemosó 5 perc alatt:

  1. Szerezz be pár adagra valót drogériából vagy webshopból jojoba olajból és makadámia olajból.
  2. Készíts elő egy zárható 2-3 decis befőttes vagy csatos üveget és (egy csomag) vattakorongot vagy vattapamacsot.
  3. Mérj ki 200 ml vizet, és keverj bele 3 evőkanállal a jojoba olajból és egy evőkanállal a makadámia olajból. Hagyd kicsit állni.
  4. Tegyél az üvegbe 5-6 darab vattakorongot.
  5. Az elkészült folyadékot öntsük rá az üvegbe pakolt vattákra. Ezennel el is készültünk az isteni illatú, bőrbarát sminklemosóval!

A sminket mindig mossuk le magunkról, amikor már nincs rá szükség, hiszen az eltömődött pólusok miatt gyulladás alakulhat ki.

A sminkben történő alvás pedig rendkívül rontja a bőr állagát, elősegíti a ráncok kialakulását, elmélyülését. Sőt allergiás reakciók is kialakulhatnak miatta, amik pigmentáció formájában is jelentkezhetnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...