2015.06.05. 16:07:23 21932 235

Sikkesen a strandon: kendők, ruhák és DIY tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy bizonyos kor felett a strand már nem annyira a bikinikről szól, inkább az azokat fedő stílusos ruhákról és kendőkről. Nem lehet nem imádni a színes strandruhákat, amelyek nyugodtan lehetnek akár sejtelmesen áttetszőek is, vagy éppen horgoltak. Ha a strandkendőkre és a csináld magad ruhákra szavazol, nos, ezekhez is találsz cikkünkben jó néhány ötletet!

Strandruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Strandruha

Csináld magad strandruha

Az egyik legegyszerűbb módszer nyitott hátú strandruha készítéséhez: fogj egy téglalap alakú anyagot, ami nagyjából kétszer körbe ér rajtad. Vágj a két oldalára egy-egy lyukat pántoknak, majd vedd fel a képen látható módon.

Forrás: buzzfeed.comForrás: buzzfeed.com

Fehér strandruha

A strandon a fehér ruhák nagyon jól mutatnak, ez a gyöngyös felsőrész és a lágy esésű anyag kifejezetten divatossá teszi a viseletet.

Forrás: sixkisses.comForrás: sixkisses.com

Csíkos maxiruha

A csíkos maxiruhákkal nem lehet mellényúlni, csak az alakodhoz illő csíkozást válaszd!

Forrás: catchbliss.comForrás: catchbliss.com

Horgolt

A horgolt hálós ruhák idén is divatosak.

Forrás: bloglovin.comForrás: bloglovin.com

Kendőből lepel

Hosszú mellényként vagy akár ruhaként is viselheted a strandkendőt. Íme egy-két ötlet.

Forrás: lilygirlfriends.blogspot.comForrás: lilygirlfriends.blogspot.com
Forrás: images.search.yahoo.comForrás: images.search.yahoo.com
Forrás: images.search.yahoo.comForrás: images.search.yahoo.com

Ha még több strandkendős ötletre vágysz, nézd meg ezt a videót!

Gyűjtötte és írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádunk, nyár! – Most éppen ezekért!

Nem tudom, van-e ember a bolygónkon, aki ne szeretné a nyarat. Miért is ne szeretné valaki ezt a csodálatos, napos, bolondos, ízekben és színekben gazdag, soha véget nem érő estékkel tarkított évszakot? Számtalan okot elmondhatnánk, miért a kedvenc évszakunk a nyár! Mi most ebből a sokból csemegézünk Nektek!

Virágpor a ruhádon? – Így távolítsd el!

A napsütéses tavasszal megérkezett az illatos virágok időszaka is. Ez nyáron sincs másként: szebbnél szebb virágok pompáznak a réteken, a kertekben. Az ember nehezen állja meg, hogy ne szippantson belőlük egy nagyot, ne vigyen haza egy kevéske virágillatot az otthonába is. És ha nem elég óvatos, némi virágport a ruháján.

Hiperaktív a gyerekem. Hogyan foglaljam le nyaralás alatt?

Egy szülő dolga manapság nem egyszerű. Rengeteget dolgozunk és alig győzzük rohanással egyik feladattól a másikig. Sok a stressz, még több a megoldandó probléma. Nyáron pedig, ahogy bezárnak az iskolák újabb kihívással szembesülünk, mégpedig a "hova tegyük a gyereket?" égető kérdésével. Különösen ott nehéz ezt megoldani, ahol nincs a családban nagyszülő. Amint ez megoldódik, máris ott a következő gond, a nyaralás. Az hagyján, tegyük fel ez már meg is van oldva. Lefoglaltuk egy fél éve a repülőjegyet, de mi van, ha a gyermekünk az az örökmozgó típus, aki egy fél percet sem bír ki egy helyben, nemhogy egy néhány órás repülőutat. Szóval, őrület a köbön. Mi a megoldás?