2015.08.15. 18:30:57 10245 281

Sampon, a (majdnem) mindenható
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van zsíros hajra, száraz hajra, korpás hajra, gyenge, elvékonyodott hajszálakra, festett hajra, meg „kettőazegyben”, balzsammal. Van gyümölcsös, mézes, uborkás és még vagy ezerféle „ízesítésű”. Valljuk be, elég nehéz megtalálni az igazit. Ennyiféle lenne a sampon és tényleg csak a hajunkra használhatjuk?

Hajmosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajmosás

Természetesen nem! Lássuk, mire képes a kis flakon, illetve annak tartalma a fürdőszobán és a hajunkon kívül.

Segítség a „sminkelésben”

Persze, nem az arcunkra, szemhéjunkra kell kennünk, hogy még színesebb és szebb legyen. De például a púderpamacsunk és/vagy rúzsecsetünk tisztítására tökéletes a sampon. Mosd át vele a sminkkészleted ezen darabjait és hagyd őket egy sima, tiszta felületen megszáradni.

Lásd magad tisztán!

Valószínűleg, Nálatok is mindennapos eset, hogy a fürdőszobai tükör zuhanyzás után teljesen homályos a párától. Hogy ezt elkerüld, tegyél egy törölközőre vagy rongyra egy kis sampont, vidd fel a tükörre és papírtörlővel töröld át.

Finom ruhákhoz

Egyes ruhadarabok, fehérneműk, blúzok mosásához lágyabb mosószerre van szükség. Szerencsére, ez a szer samponnal is kitűnően helyettesíthető, hiszen remekül kiveszi a foltokat a kényes ruhadarabokból is.

Száraz kezekre

A mindennapi igénybevételtől, sőt, a sok mosogatástól kezünk bőre csúnyán kiszáradhat. Hogy ezt elkerüld, csempéssz egy kis sampont a mosogatóvízbe! A zsíros és/vagy rászáradt ételmaradékkal „büszkélkedő” edények is szeretni fogják, és tápláló összetevőinek köszönhetően pedig kezed bőre is hálás lesz érte.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...