2017.12.02. 17:49:01 13851 399

Sál-lálá-lálá!:-) - Trendi frizurák trendi sálakhoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fázósabbak és az igazi rajongók már jó pár hete, vagy hónapja viselik a kedvenc, vagy éppen az újonnan vásárolt sáljukat, de akadnak, akiket csak az első mínuszok egyike vett rá, hogy a télikabát mellé azt is előhalássza a szekrény mélyéről.

Csinos sál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos sál

Így december tájékán mindegy is, melyik csoportba tartozol, hiszen már tényleg tél van meg kutyahideg, és „sapkasál”!:-) De egy szép sálhoz nem árt egy hozzá passzoló frizura, főleg abban az esetben, ha hosszú hajjal bírsz. Mert legyünk őszinték, hosszú sörény ide, csinos sál oda, a kettőt sokszor nehéz kombinálni, mert a hajunk beleakad a sálba, a sál meg a hajunkba, és a vége pedig tiszta káosz…:-) Még szerencse, hogy néhány remek frizuraötlettel ezen is lehet segíteni!:-)

Tedd ki oldalra!

Fésüld teljesen oldalra a hajadat, és az első tincset tekerd befelé. A füledtől lefelé fond be a hajad, majd a végén gumival rögzítsd. Húzkodd meg kicsit a fonatot, hogy lazábbnak hasson és már kész is!

Fond körbe!

Ebben a frizurában az a jó, hogy nem csak romantikus, de sálas időszakban rendkívül praktikus is! Fond be a hajadat, és koszorúszerűen tekerd körbe a fejeden, vagyis a hajad peremén. Hullámcsattal rögzítsd! A frizurád szép, a nyakad pedig szabad, nem akad majd bele a hajadba a sál!

Tedd a tetejére!

Csinálj egy remek kis kontyot a fejed tetejére, fújj rá egy kis hajlakkot, és máris nem kell bíbelődnöd azzal, hogy a sál és a hajad összegabalyodik!

Aztán ha elmúlt a tél, sőt, már a tavasz is, és jön a tikkasztó hőség, újra bevetheted ezeket a frizuratippeket! Hiszen a nyári hőségben szintén nagyon fontos, hogy hosszú haj esetén legalább a sörényünk ne melegítse a nyakunkat, az szabadon szellőzhessen.:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...