2021.01.26. 14:29:25 7916 214

Sajtokat hív vissza a forgalomból a Kőröstej
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Kőröstej Kft. elővigyázatosságból visszahívja a forgalmazásból egyes Kőrösi sajtkorong elnevezésű termékeit, mert üvegdarab lehet bennük - hívta fel a figyelmet a vállalat kedden.

Sajtok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sajtok

A közlemény szerint a visszahívás a Kőrösi sajtkorong 1 kilogrammos, március 31-i, április 1-i, 11-i, 12-i, 13-i, 14-i és 15-i minőségmegőrzési idejű tételeit, valamint a 700 grammos, április 9-i minőségmegőrzési idejű Kőrösi sajtkorongot és a 700 grammos, április 19-i minőségmegőrzési idejű Füst ízű Kőrösi sajtkorongot érinti.

A visszahívás a Kőröstej Kft. egyéb termékeire nem vonatkozik.

A vállalat kéri, hogy ezeket a sajtokat a vásárlók ne fogyasszák el, semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol a vételárat a minőségmegőrzési számsor ellenőrzése után visszatérítik.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...