2018.01.31. 13:31:45 12288 335

Saját készítésű meglepetés életünk férfiúinak : DIY after shave
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valljuk be, a legtöbb pasinak nagyon nehéz olyan ajándékot adni, amit otthon készíthetsz el saját kezűleg a számára, nem étel, de mégis örül neki.

Melegítő nadrág ;) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melegítő nadrág ;)

A közelgő Valentin-napra is gondolva érdekes lehet számodra a most következő ötlet, miszerint házilag is kotyvasztható az érzékeny bőrű férfiaknak egy jó üvegcse after shave!

Könnyű, olcsó és gyors:

Minden, ami kell a házi borotválkozás utáni arcápolóhoz az egy kevés víz és egy meglepetés hozzávaló!

Természetes, ezáltal környezetbarát és amúgy is kellene belőle egy flakonnal a háztartásban más praktikákhoz is. Ez pedig nem más, mint az almaecet.

Már csak egy üres és tiszta kis palackot vagy üvegcsét kell előkeresni, hogy fele-fele arányban keverve beletölthesd az after shave mindössze két hozzávalóját.

Na jó, ha nem igazán tetszik önmagában az ecet illata (és úgy gondolod, hogy a párod így nem használná szívesen - valljuk be, van rá esély:)), akkor lehet illatosítani gyógynövénnyel és illóolajjal (fahéj, cédrus, szegfűszeg, narancs stb.) is a keveréket, de ez esetben az első használat előtt hagyd állni az arcápolószert jó egy hétig. Azonban jó tudni, hogy illatosítás nélkül illatmentesre szárad az arcon!

Mindent tud, amit a bolti termékek:

Tisztít, hidratál, összehúzza a borotválkozás közben keletkező sérülések körül a bőrt, ezáltal csökkenti a vérzést. Sőt, amellett, hogy olcsón előállítható, a vegyi anyagok használata is elkerülhető vele.

Forrás: thebalance.com/make-your-own-aftershave

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...