2019.06.03. 15:26:53 13189 350

Rögtön itt a sorsolás! A tét: akár 10.000.000 Ft!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a hét izgalmasnak ígérkezik a PROAKTIVdirekt életmód klub tagjainak, hiszen rögvest itt a sorsolás napja. Június 5-én, szerdán végre kiderül, hogy ki nyerte meg a maximum 10.000.000 Ft-os készpénz nyereményt. Persze addig még sok mindent megtehetsz, hogy növeld az esélyeid, és elérd a vágyott nyereményösszeget.

Boldog nyertesek! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nyertesek!

Csatlakozz hozzánk!

Mindenekelőtt ne feledd, hogy a nyereményjátékban való részvételhez regisztrálnod kell, és érdemes a profilodba nap mint nap belépni, hogy aktivitásaiddal növelhesd a megnyerhető összeget. Olvasd, magazincikkeinket, oszd meg őket bátran barátaiddal is, játssz partnereink játékain, és hipp-hopp feljebb tornázhatod a nyereményszámládon található kezdő összeget.

A sorsolás napjáig még növelheted a nyerési esélyeidet!

A leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy növeld nyerési esélyeid, ha beváltasz pár sorsjegyet.

Miről is van szó? A virtuális számládon látható nyereményösszegből vásárolhatsz sorsjegyeket. 1 db 70.000 Ft, amit levon a rendszer a nyereményedből, cserébe: ahány sorsjegyet beváltasz, annyiszor kerül bele a neved abba a bizonyos kalapba!

Erről a lehetőségről itt is olvashatsz.

Partnereinkkel is játszhatsz, és ezzel még több előnyre tehetsz szert!

Elmondtad már a véleményedet? Szállás ajándékkártyát, Tesco vagy Decathlon vásárlási utalványt is nyerhetsz idekattintva>>

Ingyenes nyelvi próbaóra Csányi Sándor által is alkalmazott módszerrel>>

Bárkivel előfordulhat, hogy kölcsönre van szüksége, ingyenes előzetes kalkuláció személyi kölcsönre>>

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz ezen a soroláson és a következőkön is>>

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el, és tájékozódhatsz a részletekről>> De a PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal és életmód magazinnal csak nyerhetsz, hiszen nap mint nap szórakoztatni fogunk Téged!

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...