2018.11.25. 17:50:51 9144 307

Retró nasik vasárnap délutánra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is jobb, mint vasárnap délután egy kicsit lepihenni és elkanalazgatni egy finom desszertet. A háziasszonynak akkor lehet még ennél is jobb dolga, ha ezt a desszertet gyorsan el lehet készíteni. Finom és gyorsan elkészíthető retró desszert ötletek jönnek!

Puding - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puding

Az alábbi, szigorúan sütés nélküli desszertötletekkel nem akarjuk - és nem is fogjuk - feltalálni a spanyolviaszt, csak emlékeztetőül gyűjtjük össze nektek, hiszen néha a legegyszerűbb, sokszor kipróbált dolgok jutnak a legnehezebben eszünkbe. :)

Puding

Egy nagyon egyszerű ötlet, mégis sokszor elfeledkezünk róla, pedig a jó kis puding sokszor kimenthet minket a csávából, ha vasárnapi desszertről van szó. Csak pudingpor, cukor és tej kell hozzá, és némi idő, hogy megdermedjen. Ha bonyolítani akarod, adhatsz hozzá gyümölcsöket, és persze tálaláskor tejszínhabot. Anyu régen mindig formákba tette, amiket aztán kiborított egy tálra, és még mutatós is volt ez az egyszerű desszert.

Babapiskótás pudingtorta

Az előző ötlet egy kicsit kifinomultabb verziója. A babapiskótát egy pillanatra beletehetjük egy kis tejbe is, de nem muszáj, elég, ha csak a még meleg pudinggal és gyümölcsökkel rétegezzük. Csoki és vaníliapudinggal, meggy kompóttal, banánnal és naranccsal isteni téli csemege lesz. Durvára vágott diót is tehetsz bele, nem rontja el. A legjobb az egészben, hogy bármilyen formára megcsinálhatod, akár egy csatos tortaformában is rétegezheted. A lényeg, hogy 2-3 órát a hűtőben kell lennie, de még jobb, ha egész éjszaka, és akkor szépen meg fog állni. Őzgerinc formában is el lehet készíteni ugyanezt, úgy még könnyebb szeletelni. Ha azonban úgy döntesz, hogy egy tálban van a helye, és simán kikanalazzátok, azzal sincs semmi gond.

Gesztenyepüré

Jó minőségű, magas gesztenye, és alacsony cukortartalmú pürét válassz, valamint cukormentes tejszínhabot, és akkor nem lesz annyira édes a végeredmény. :) Az elkészítését azt hiszem nem kell bemutatni, mindenki fogyasztott már. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...