2020.04.03. 17:21:24 7351 219

Rendszerezzünk! – Praktikák videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: az egyszerűség, gyorsaság kedvéért sokszor hajlamosak vagyunk inkább a holmijainkat beszórni a szekrénybe és gyorsan becsukni az ajtót, hogy még véletlenül se bántsa a szemünket túl hosszú ideig a bent uralkodó káosz. Jól van ez így?

Rendszerezés, konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendszerezés, konyha

Nagy valószínűséggel nem. A mondás szerint rend a lelke mindennek. Ezt kiegészíthetnénk még annyival, hogy rendszerezés a lelke mindennek. Mert lehet, csak egy apró trükk, egy kis semmiség, és a szekrényünk, polcunk máris rendszerezettebb, az életünk pedig máris egyszerűbb lesz.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...