2018.01.09. 17:16:03 12525 482

Rekordszámú kölyöknek adott életet egy gepárd - Cuki kölykök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A St. Louis-i állatkertben 8 gepárdkölyöknek adott életet a "Bajnok" névre hallgató anyuka. Valóban bajnoki teljesítmény a rekord, és igazán említésre méltó. A 3 hetes lurkók pedig ennivaló szőrpamacsok. Napi cukiság.

Gepárd kölykök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gepárd kölykök

A gepárd átlagosan általában 3 kölyöknek ad életet. A több mint 430 dokumentált állatkerti születések között ekkora alommal még nem találkoztak - már ami a gepárdokat illeti. :) Szép munka, anyuka!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...