2015.05.10. 08:30:34 6218 261

Reggelik a nagyvilágból – „Szakértői” teszt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, már tudjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés a nap folyamán. Tudjuk, hogy tartalmasnak kell lennie, hogy fitten vehessük a délelőtti akadályokat a munkahelyen, iskolában. De nem is hittük volna, országonként mennyire eltérő lehet a reggelire fogyasztott ételek összetétele.

Finom reggeli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom reggeli

A videón látható amerikai „szakértők”, vagyis iskolás gyerekek kóstolták meg, mit is reggeliznek más gyerkőcök a Világ egyéb országaiban. Habár a videó angol nyelvű, a grimaszokból könnyen megállapítható egy-egy étel népszerűsége. Van válogatósabb és kevésbé finnyás kölyök is. Mulattató filmecske következik. (A finn reggelinél feltett „Mi az a Finnland?” kérdés azonban kicsit ijesztő.)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...