2022.03.09. 09:45:00 7230 232

Randevúzási piros lámpák, avagy jelek, ha a másik nem gondolja veled komolyan
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A párkeresés folyamán rettentően fontos, hogy nyitottak és érdeklődők legyünk. Ám a szerelem utáni hajsza során sokan túlságosan kritikusak a másik féllel vagy éppenséggel pont, hogy felhagynak az alapvető elveikkel. Randevúzáskor is jobb megmaradni az arany középúton, de az intő jelek észlelésekor fújjunk riadót!

Rossz randi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz randi

Nagyon nehéznek tűnhet eldönteni, hogy milyen viselkedési furcsaság utal arra, hogy a randipartnerünk egy kissé más közegben szocializálódott (és össze lehetne csiszolódni) vagy esetleg csak szórakozásból ismerkedik. A közösségi médiában előszeretettel csúsztatnak a párkeresők, hogy jobb színben tűnhessenek fel, azonban a személyes találkozáskor már nehezebb megjátszani magunkat. A randevúzás során akkor érdemes résen lenni, amikor úgy érezzük, hogy nincs meg irányunkban az alapvető tisztelet, vagy a tartós kapcsolat iránti érdeklődés. -de ugyanilyen intő jel lehet az integritás hiánya is. Miben nyilvánulhatnak meg ezek a gyakorlatban?

Randevúzási piros lámpák, amikre jobb odafigyelni

Nincs proaktivitás

Ugye azt nem is kell mondani, hogy egy nő teperjen túlságosan a férfi után? Ilyenkor a teremtés koronái hamar hátradőlnek, és máris egy egyoldalú kapcsolatba kavarodhatsz bele azáltal, hogy mindig te kezdeményezed a találkozókat. Amennyiben mindig neked kell először keresni őt, jobb visszavonulót fújnod!

A kapcsolati státusz kinyilvánításának hiánya

Jó néhány randevú után vagytok és még nem írtátok át a kapcsolati státuszt “kapcsolatban”-ra? Ideje elgondolkodni azon, hogy ti most akkor jártok vagy inkább együtt lógtok? Azonban mielőtt szemtől szembe kivallatnád a randipartnert az érzelmeiről, jobb kipuhatolni, hogy éretlen-e a komoly kapcsolatra (esetleg párhuzamosan mással van abban) vagy fél-e elköteleződni?

Nem vállal fel a nyilvánosság előtt

Gondolkodj el a másik hosszú távú tervein akkor is, amikor nem igazán von bele a saját privát életébe pl. nem ismertet össze a baráti társaságával, és nem is posztol veled együtt közös képet vagy ír közös programról. Ha nem hajlandó valaki megmutatni a világnak, az könnyen jelenthet egyet azzal, hogy nem tekint hosszútávú lehetőségként rád.

Túlságosan ragaszkodó

A jó párkapcsolat kialakulása során úgy érezzük, hogy a legjobb csapatban vagyunk, mivel kölcsönös a támogatottság. Amikor valaki folyamatos kontrollt gyakorolna rajtunk, vagy feleslegesen féltékenykedik, ne alázatos legyél, hanem értékeld újra a kapcsolat értékét.

Túl sok a homályos részlet

Nyomasztó érzés, amikor érzed, hogy valami nincs rendjén, de a másik csak tovább titkolózik, és nem is fog tudni kialakulni ebben a helyzetben a létszükséges bizalom. Persze nem kell a másikat minden apróságról kivallatni, de a nagy titkok őrzése nem teszi lehetővé a bensőséges kötelék kialakulását.

Nem kompromisszumkész

Fura lenne mindig mindenkivel egyet érteni, azonban a kulcsfontosságú dolgok terén késznek kell lennie mindkét félnek a kompromisszumra. Nem egyszerű kiállni magunk mellett úgy, hogy közben a párkapcsolat harmonikus maradhasson, ehhez a másik fél rugalmasságára is szükségünk lesz.

A szeretteid ki nem állhatják

A környezetünk egészen jó indikátor, ha egy párkapcsolat végkifejletét kell megjósolni: Értékeld újra a kapcsolatot, ha negatív visszahang érkezik újdonsült párodról a barátok és családtagok felől.

Forrás: www.independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...