2022.03.09. 09:45:00 7286 232

Randevúzási piros lámpák, avagy jelek, ha a másik nem gondolja veled komolyan
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A párkeresés folyamán rettentően fontos, hogy nyitottak és érdeklődők legyünk. Ám a szerelem utáni hajsza során sokan túlságosan kritikusak a másik féllel vagy éppenséggel pont, hogy felhagynak az alapvető elveikkel. Randevúzáskor is jobb megmaradni az arany középúton, de az intő jelek észlelésekor fújjunk riadót!

Rossz randi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz randi

Nagyon nehéznek tűnhet eldönteni, hogy milyen viselkedési furcsaság utal arra, hogy a randipartnerünk egy kissé más közegben szocializálódott (és össze lehetne csiszolódni) vagy esetleg csak szórakozásból ismerkedik. A közösségi médiában előszeretettel csúsztatnak a párkeresők, hogy jobb színben tűnhessenek fel, azonban a személyes találkozáskor már nehezebb megjátszani magunkat. A randevúzás során akkor érdemes résen lenni, amikor úgy érezzük, hogy nincs meg irányunkban az alapvető tisztelet, vagy a tartós kapcsolat iránti érdeklődés. -de ugyanilyen intő jel lehet az integritás hiánya is. Miben nyilvánulhatnak meg ezek a gyakorlatban?

Randevúzási piros lámpák, amikre jobb odafigyelni

Nincs proaktivitás

Ugye azt nem is kell mondani, hogy egy nő teperjen túlságosan a férfi után? Ilyenkor a teremtés koronái hamar hátradőlnek, és máris egy egyoldalú kapcsolatba kavarodhatsz bele azáltal, hogy mindig te kezdeményezed a találkozókat. Amennyiben mindig neked kell először keresni őt, jobb visszavonulót fújnod!

A kapcsolati státusz kinyilvánításának hiánya

Jó néhány randevú után vagytok és még nem írtátok át a kapcsolati státuszt “kapcsolatban”-ra? Ideje elgondolkodni azon, hogy ti most akkor jártok vagy inkább együtt lógtok? Azonban mielőtt szemtől szembe kivallatnád a randipartnert az érzelmeiről, jobb kipuhatolni, hogy éretlen-e a komoly kapcsolatra (esetleg párhuzamosan mással van abban) vagy fél-e elköteleződni?

Nem vállal fel a nyilvánosság előtt

Gondolkodj el a másik hosszú távú tervein akkor is, amikor nem igazán von bele a saját privát életébe pl. nem ismertet össze a baráti társaságával, és nem is posztol veled együtt közös képet vagy ír közös programról. Ha nem hajlandó valaki megmutatni a világnak, az könnyen jelenthet egyet azzal, hogy nem tekint hosszútávú lehetőségként rád.

Túlságosan ragaszkodó

A jó párkapcsolat kialakulása során úgy érezzük, hogy a legjobb csapatban vagyunk, mivel kölcsönös a támogatottság. Amikor valaki folyamatos kontrollt gyakorolna rajtunk, vagy feleslegesen féltékenykedik, ne alázatos legyél, hanem értékeld újra a kapcsolat értékét.

Túl sok a homályos részlet

Nyomasztó érzés, amikor érzed, hogy valami nincs rendjén, de a másik csak tovább titkolózik, és nem is fog tudni kialakulni ebben a helyzetben a létszükséges bizalom. Persze nem kell a másikat minden apróságról kivallatni, de a nagy titkok őrzése nem teszi lehetővé a bensőséges kötelék kialakulását.

Nem kompromisszumkész

Fura lenne mindig mindenkivel egyet érteni, azonban a kulcsfontosságú dolgok terén késznek kell lennie mindkét félnek a kompromisszumra. Nem egyszerű kiállni magunk mellett úgy, hogy közben a párkapcsolat harmonikus maradhasson, ehhez a másik fél rugalmasságára is szükségünk lesz.

A szeretteid ki nem állhatják

A környezetünk egészen jó indikátor, ha egy párkapcsolat végkifejletét kell megjósolni: Értékeld újra a kapcsolatot, ha negatív visszahang érkezik újdonsült párodról a barátok és családtagok felől.

Forrás: www.independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.