2022.09.03. 08:22:46 7024 289

Ragyogjon a csap! – Filléres tippek a csillogó fürdőszobáért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mióta nincs időm, esetleg energiám a házat rendszeresen patyolattisztává varázsolni, kitaláltam magamnak egy megnyugtató tippet: ha a fürdőszoba, mosdókagyló, kád, csaptelepek és a toalett tiszta, akkor tulajdonképpen tisztaság van otthon.:-)

Csöpögős csap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csöpögős csap

Nem tudom, ez mennyire állja meg a helyét, de bárki bármit mond, egy ideig nem vagyok hajlandó változtatni ezen az elképzelésemen (vagy inkább képzelgésemen:-)). És hogy legalább az említett helyiségekben ragyogó tisztaság legyen, nem árt a lehető legjobb trükköket bevetni. Íme, néhány házi szer, hogy csillogjanak és villogjanak a szerelvények:

  • Legyen finom illat és ragyogás! Kend át a csapokat egy citromlével átitatott ronggyal, hagyd hatni 60 percig, majd öblítsd le tiszta vízzel! Ugye, hogy szebb, mint új korában? És az az illat!

  • Már a színe sem a régi? És a vízkő is csúfítja a csapot? Nincs mese, kólát neki! Tedd a cukros italt egy szórófejes flakonba, fújd a problémás részekre, hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd le alaposan! Száradás után pedig láss csodát: a vízkő és az elszíneződés eltűnt!

  • Mi folyik itt? Vagy inkább mi nem? És ami folyik, az is hogyan? Ha van perlator a csapodon, az bizony gyakran el is vízkövesedik. Szereld le, tedd egy tálka ecetbe, aztán hagyd állni 10 percig. Vedd ki az alkatrészt, alaposan öblítsd le, majd szereld vissza a helyére!

  • Mire jó a fogkrém? Azon kívül, hogy a fogaidat ápolja és tisztán tartja, a makacs szennyeződésektől is megszabadítja a csaptelepedet! Vidd fel a pasztát egy kiszuperált fogkefével, majd hagyd hatni néhány órán át! Ha letelt az idő, kicsit még dörgöld át a felületet a fogkefével, majd alaposan öblítsd le!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...