2022.04.24. 11:00:19 7501 267

Ragyogj sokáig, tulipán! – Így maradjon friss a tulipáncsokor a vázádban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hát, belecsaptunk a lecsóba, vagyis inkább a tavaszba! Itt van a gyönyörű, szeszélyes, ám alkalmanként napsütéses órákat, madárcsicsergést, méhdöngicsélést tartogató április. Otthonodat pedig mi díszíthetné ilyenkor szebben, mint egy csokor illatos virág! Mondjuk, tulipán!

Tulipán csokor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tulipán csokor

Ha odakint borult is az idő, a színes virágokra nézve máris jobb kedved lesz, optimistábban látod majd a világot. Hogy minél tovább gyönyörködhess a szépséges tulipáncsokrodban, ügyelj a következő apróságra! Mert nem mindegy, milyen vízben lubickolnak a tulipánok szárai!

Tulipántartósító tippek

Először is, vágd le a tulipánok szárát, lehetőleg ferdén. Az sem baj, ha a vágás ideje alatt már víz alatt van a virágok szára, hogy ne érintkezzenek a levegővel. Egy magasabb falú vázába önts 5-10 cm magasan vizet, és ebbe állítsd bele a virágokat. Ne cserélgesd a tulipánok vízét, hanem ezt a folyadékot öntögesd fel mindig friss vízzel.

Forrás: brigitte.de, femcafe.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...