2018.02.10. 13:38:30 13323 323

Rádtört a karneválozhatnék? – Last minute farsangi jelmezek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyerek vagy gyerekek farsangja már lezajlott, szépek voltak, ügyesek voltak, Te pedig megkönnyebbültél, hogy egy évre vége az agyalásnak, hogy vajon milyen ötletes jelmezbe bújjanak a család legifjabb tagjai! És akkor támad az egyik barátnődnek/kollégádnak/családtagodnak egy szuper ötlete!

Farsangi jelmezek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farsangi jelmezek

Mégis miért ne lehetne idén, hogy a szülők, felnőttek is jelmezbe bújjanak és bulizzanak egyet? Ha a gyermekek is hivatalosak a bulira, nekik már megvan, mit is vesznek fel, Neked viszont jelmez, illetve ötlet híján tényleg nincs egy rongyod se? No, majd mi segítünk néhány gyors jelmeztippel!

Ne csak ősszel virítson!

Szerezz be néhány zöld, vagy lila, esetleg kék lufit, fújd fel őket, és rögzítsd fel egy már kiszuperált felsőre és nadrágra, majd bújj bele a lufis szettbe! Máris kész a szőlőjelmez! Ha nem bonyolítanád túl a dolgod, levél gyanánt tekerj egy zöld sálat a nyakadba! Smink terén is inkább a zöldes árnyalatokra szavazz, illetve a hajadba is inkább zöld díszek kerüljenek!

Hát ez őrület!:-)

Egyszer, egy hirtelen ötlettől vezérelve én magam is felöltöttem ezt a jelmezt, bár én a bolondballagásomra kaptam magamra ezt a hacukát. Nem kellett hozzá más, mint egy régi, ha lehet, csíkos, és kissé túlméretezett pizsama, némi hajzselé, hajlakk és a sminkkészletem legsötétebb színei! No, és persze őrült jókedv! Merthogy őrültnek öltöztem többedmagammal! Szóval, pizsama fel, haj összeborzolva, a szem alá pedig sötét karikák kerülnek egy lila és/vagy zöld szemhéjfesték segítségével. És már kész is!

Vicces őrültVicces őrült

Ne az időt lopd!

Inkább végy egy csíkos pólót, egy fekete vagy sötét nadrágot, egy fekete sapkát, esetleg sísapkát és már kész is a jelmez! Akár néhány ékszert, gyöngyöt, vagy egy kis játékpénzt is felmarkolhatsz otthon, hogy még hitelesebb legyen a tolvaj jelmez!

TolvajTolvaj

Baj van a részeg tengerésszel!

Vele lehet, de a Te tengerészjelmezeddel minden rendben lesz! A csíkos póló maradhat, a nadrágot cseréld fehérre, köss egy kék kendőt a nyakadba, és már kész is. Ha valahonnan egy tengerész sapkát is be tudsz szerezni, nyert ügyed van. A hölgyek inkább szoknyába bújjanak nadrág helyett, az sokkal csinosabb! És a felsővel sem lesz gond esetükben sem, hiszen egyszer mindenkit utolért a tengerész stílus, talán a Te szekrényedben is lapul egy-egy csíkos, kék-fehér, vasmacskás felsőrész!

TengerészTengerész

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...