2022.10.06. 11:55:00 6089 222

Praktikus darabok hűvös időkre: Ne tedd el a nyári szoknyákat a szekrény mélyére!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ruhásszekrényem felében nyári holmik vannak, a másik felében meg meleg pulcsik. Habár elsőre úgy hangozhat, hogy kiegyensúlyozott állapotok uralkodnak, lássuk be, egy kötött pulóver elfoglal annyi helyet, mint 10 pántos felső, meg 2-3 rövidnadrág. A tavaszi és az őszi öltözködést is ebből a szekrényből kell megoldanom…

Nyáriasan ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyáriasan ősszel

A héten kellemesen enyhe az időjárás így szabadon mixelhetem a különböző évszakokra kitalált ruhadarabokat. Kíváncsi vagy, hogyan lehetséges ezt megoldani? Természetesen rétegezéssel!

Szerezd be az átmeneti időszak sztárjait!

Fiatal nő ballonkabátbanFiatal nő ballonkabátban

A vintage hatású, hosszabb fazonú és a ballonkabátok sosem mennek ki a divatból, de ennél sokszínűbben is lehet variálni az eredetileg különböző évszakokra kitalált ruhadarabokat.

Kardigán és blézer - Hűvösebb nyári estéken szintén jó szolgálatot tesz egy szép blézer és egy puha kardigán. Ősszel is vehetjük nyári ruha fölé, azonban ekkor egy kicsit öltözzünk alá: harisnya és meleg cipő legyen a lábunkon, hogy ne fázzunk fel! A blézert inkább a formálisabb eseményekre ajánlják.

Oversize pulóver - Először furcsának tűnhet, de a különböző hosszúságú nyári ruháink fölé nyugodtan felkaphatunk egy stílusban és színben hozzá passzoló pulcsit! Ehhez a szetthez a tornacipő helyett inkább bokacsizmát illik választani.

Barna bokacipőBarna bokacipő

Farmer- vagy bőrkabát - Előbbit a lazább, másodikat a kissé elegánsabb napokra jó időzíteni a szettünkhöz. Természetesen a hőmérséklethez illő vastagságú harisnyával kombinálható mindegyik nyári szoknyáinkkal is. Sportcipővel vagy bokacsizmával is jól nézhet ki bármelyik outfitünk.

A pántos felsők és nyári ruhácskák alá pedig nyugodtan vegyünk fel plusz rétegnél egy vékonyabb anyagból készült hosszú ujjú pólót, ha már ismét ilyen nagy divat lett a 80-as és 90-es évek trendje.
A gyapjú sapkák és a hozzájuk illő, szélesebb sálak, kendők szintén igazi őszi kellékek, habár sokan csak a téli hidegben veszik elő ezeket. A lényeg, hogy merjünk merészek lenni, és ahelyett, hogy május végéig a vállfán lógna a szívünknek legkedvesebb ruhánk, építsük bele ötletesen az őszi hétköznapokba.

Forrás: www.luellafashion.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...