2022.12.31. 13:43:13 6318 238

Pörgesd fel a szilvesztert! - Ezt a puncs receptet imádni fogod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén végre kicsit szabadabban mozoghatunk az ünnepek idején. Remélhetőleg most mindenki azzal tölthette a karácsonyt, akivel szerette volna. Hamarosan itt a szilveszter, és bizony, ebben az évben már a buli sem tilos, végre társasággal búcsúztathatjuk az óévet. Lepjük meg egy finom itallal a velünk ünneplőket!

Szilveszteri puncs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszteri puncs

Ilyenkor szívesebben fogyasztunk valamilyen meleg italt, mondjuk egy jó forralt bor, sok-sok gyümölccsel. Ám ha valami különlegeset szeretnél, és nem ragaszkodsz ahhoz, hogy forró legyen az italod, mert az ünnep amúgy is megmelengette a szíved, akkor mindenképpen készítsd el a lenti receptet! Garantáltan sikered lesz vele!

Puncs ginből? Naná!

Gyűjtsd be ezeket a hozzávalókat és már készítheted is a különleges puncsot:

-7,5 dl gin

-1,5 liter alma cider

-3,75 dl tonic

-1 db alma

-1,9 dl bodzalikőr

-1,9 dl frissen facsart citromlé

Az almát szeld vékony gerezdekre. A többi hozzávalót tedd egy edénybe, keverd össze, majd tedd bele az almaszeleteket. Hagyd egy kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek. Egészségedre!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...