2022.08.17. 09:15:00 5737 241

Pólókalauz, hogy az egyedi jó minőségű is legyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egyedi grafikával ellátott póló izgalmas és kényelmes módja annak, hogy feldobjuk ruhatárunkat. Egy egyszerű póló valójában az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, viseljük akár sportolás közben, az utcán vagy akár egy ital elfogyasztása során a bárszéken.

Vidám póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám póló

De bárhol is hordjuk az egyedi felirattal és képpel ellátott ruhadarabunkat, van 5 olyan tulajdonság, aminek meg kell felelnie!

1. Minőség alapanyag

Mielőtt bármilyen online rendelhető pólót kosárba tennénk, győződjünk meg arról, hogy jó minőségű anyagból készült, ellenkező esetben az első mosás után elvesztheti a formáját, illetve összemehet, de maga a grafika is kifakulhat vagy megrepedezhet.
Habár a 100% pamutból készült póló puha és légáteresztő, nagy valószínűséggel megy majd össze a mosás során. Ezért inkább keressünk pamut és poliészter keverékéből készült felsőt. Az ilyen anyagra - amellett, hogy önmaga is tartósabb - a grafika is jobban rá tud tapadni, de ugyancsak kényelmes viselet lesz még nyáron is.

2. Egyedi dizájn

Viszlát unalom, helló izgalmas póló! Keressünk olyan weboldalt, amelyben széles választék található grafikákban és művészi stílusokban. Az egyedileg rányomtatható képek és szövegek segítségével minden hangulatunkhoz találhatunk kifejező pólót. Az egyedi grafika segítségével művészetet viselhetünk, kifejezhetjük magunkat szavak nélkül, ugyanakkor egy szokatlan ábra még új beszélgetéseket is elindíthat.

3. Testreszabott fazon

Nehéz olyan pólót találnunk, amelyik a jó anyag mellett testalkatunkhoz illő fazonnal is rendelkezik. A hosszabb derekú, de kissé karcsúsított szabásvonallal azonban nehezen lőhetünk mellé. A bő vagy túlméretezett pólón nem is mutat annyira jól semmiféle dizájn.

4. Környezetkímélő előállítás

A gyorsan változó divattermékek növelik a hulladéklerakókban óriás ruhakupacait, ráadásul a gyártás során mérgező vegyszerek is a vízhálózatba kerülnek, a mikroműanyagokat nem is említve. Ha még egy kis időnkbe is telik, keressünk fenntarthatóságra törekvő vállalkozást, amely láthatóan igyekszik csökkenteni környezeti lábnyomát, pl. környezetbarát tinta használatával.

5. Elégedettségi garancia

Új grafikus póló online rendelésekor figyeljünk arra is, hogy a cég lehetőleg elégedettségi garanciát is vállaljon a termékére. Az interneten rendelni valamit, és csalódni a termékben elég gyakori, és különösen akkor bosszantó a helyzet, amikor rájövünk, hogy mennyire nehézkes a gyártó visszaküldési vagy cseremechanizmusa.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...