2022.08.17. 09:15:00 6300 241

Pólókalauz, hogy az egyedi jó minőségű is legyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egyedi grafikával ellátott póló izgalmas és kényelmes módja annak, hogy feldobjuk ruhatárunkat. Egy egyszerű póló valójában az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, viseljük akár sportolás közben, az utcán vagy akár egy ital elfogyasztása során a bárszéken.

Vidám póló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám póló

De bárhol is hordjuk az egyedi felirattal és képpel ellátott ruhadarabunkat, van 5 olyan tulajdonság, aminek meg kell felelnie!

1. Minőség alapanyag

Mielőtt bármilyen online rendelhető pólót kosárba tennénk, győződjünk meg arról, hogy jó minőségű anyagból készült, ellenkező esetben az első mosás után elvesztheti a formáját, illetve összemehet, de maga a grafika is kifakulhat vagy megrepedezhet.
Habár a 100% pamutból készült póló puha és légáteresztő, nagy valószínűséggel megy majd össze a mosás során. Ezért inkább keressünk pamut és poliészter keverékéből készült felsőt. Az ilyen anyagra - amellett, hogy önmaga is tartósabb - a grafika is jobban rá tud tapadni, de ugyancsak kényelmes viselet lesz még nyáron is.

2. Egyedi dizájn

Viszlát unalom, helló izgalmas póló! Keressünk olyan weboldalt, amelyben széles választék található grafikákban és művészi stílusokban. Az egyedileg rányomtatható képek és szövegek segítségével minden hangulatunkhoz találhatunk kifejező pólót. Az egyedi grafika segítségével művészetet viselhetünk, kifejezhetjük magunkat szavak nélkül, ugyanakkor egy szokatlan ábra még új beszélgetéseket is elindíthat.

3. Testreszabott fazon

Nehéz olyan pólót találnunk, amelyik a jó anyag mellett testalkatunkhoz illő fazonnal is rendelkezik. A hosszabb derekú, de kissé karcsúsított szabásvonallal azonban nehezen lőhetünk mellé. A bő vagy túlméretezett pólón nem is mutat annyira jól semmiféle dizájn.

4. Környezetkímélő előállítás

A gyorsan változó divattermékek növelik a hulladéklerakókban óriás ruhakupacait, ráadásul a gyártás során mérgező vegyszerek is a vízhálózatba kerülnek, a mikroműanyagokat nem is említve. Ha még egy kis időnkbe is telik, keressünk fenntarthatóságra törekvő vállalkozást, amely láthatóan igyekszik csökkenteni környezeti lábnyomát, pl. környezetbarát tinta használatával.

5. Elégedettségi garancia

Új grafikus póló online rendelésekor figyeljünk arra is, hogy a cég lehetőleg elégedettségi garanciát is vállaljon a termékére. Az interneten rendelni valamit, és csalódni a termékben elég gyakori, és különösen akkor bosszantó a helyzet, amikor rájövünk, hogy mennyire nehézkes a gyártó visszaküldési vagy cseremechanizmusa.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.