2020.02.03. 10:59:41 10809 331

Pofon egyszerű trükkök, amivel megkönnyítheted a hétköznapokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Apró, ám annál egyszerűbb trükkökből soha nem elég! Mi is számtalan cikket, videót megosztottunk Veletek már ezzel kapcsolatban, de mindig tanulunk valami újat! Mire jó a szívószál az eredeti funkcióján kívül? Mi lehet egy műanyag palack további feladata?

Konyhai tippek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyhai tippek

A fenti kérdésekre mind választ kaphatunk a lenti videóból! Próbáld ki ezeket a szuper trükköket, és spórolj velük időt, pénzt, helyet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...