2019.09.14. 17:46:34 12200 292

Pihentető őszi hétvége? – Nem lehetetlen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Túlvagyunk az idei nyár hosszúnak tűnő (ám valójában igencsak rövid:-)) hónapjain, most már minden érzékszervünkkel az őszre, és annak szépségeire kellene koncentrálnunk. No persze, az őszi munkák, a munkahelyi hajtás mellett pihennünk ilyenkor is kell, és mikor máskor, ha nem a hétvégéken.

Őszi hétvége - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi hétvége

Íme, 3+1 tipp, hogy hogyan varázsold a pihenés oázisává az előttünk álló őszi hétvégéket.

Tölts időt a családdal!

Túrabakancsot fel, és vegyétek a nyakatokba a közeli erdőket, kirándulóhelyeket! Vagy ha ehhez nincs kedvetek, vagy éppen az időjárás nem engedi, bent is rengeteg móka várhat Rátok. Tartsatok családi társasjáték-partyt, vagy éppen mozimaratont a kedvenc (mese)filmjeitekből! De ha a diavetítő kerül elő, az sem rossz!

Éljenek a csajok!

Ha az év többi időszakában csak nagyon kevés idő jut a barátnős összeröffenésekre, egyet így ősszel lopjatok el magatoknak. Menjetek el egyet wellnesselni, vagy bújjatok el egy kávézó hátsó asztalához és jól beszélgessétek ki magatokat.

Ha egyedüllétre vágysz

Ha a család többi tagja talált magának valamilyen aktív programot, Te viszont egy kis nyugalomra vágysz, elő a kedvenc könyveddel és irány a kanapé!

Ha inkább csak „néznél”

Vagy könyv után, előtt, helyett a kedvenc sorozatod is beiktatható!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...