2016.09.04. 17:01:44 6889 204

Pici a cicid? – Toldd meg egy melltartóval!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos, nem mindenkinek adatik meg, hogy nagy, vagy legalábbis közepes méretű mellekkel élje le az életét. Így ember lánya kénytelen mindenféle furfangokhoz folyamodni, hogy – látszólag - kicsit növeljen a méretén. De hála a tudomány, a brit tudósok és a fehérneműgyártók áldásos munkájának, ez ma már nem is olyan bonyolult!:-)

Melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melltartó

Íme, három melltartótípus, ami a pici ciciken is jól mutat! A tanácsokat pedig érdemes megfogadni!:-)

Erre figyelj, ha…

... merevítő nélküli melltartóra esik a választásod

Azt hitted, a kis melleken nem mutat a merevítő nélküli melltartó? De még csak azokon igazán! A dús keblű hölgyek sokszor nem is álmodhatnak a merevítő nélküli melltartócsodákról, a kicsikhez viszont ideális! Hogy sportos, szexi, vagy a kettő közötti kivitelt választod, az már a Te döntésed!:-)

… push-up melltartót veszel

Ez az a csoda melltartó, ami akár egy vagy két számmal is megdobhatja a mellméretedet! Vásárláskor, illetve a próbánál figyelj arra, hogy a kosár és a melled között ne legyen rés, a szivacs/zselé stb. párna jól illeszkedjen a cicidhez.

... elhagynád a varrást

A szűk, test vonalát követő ruhák alá egyértelműen a varrás nélküli melltartó passzol a legjobban, amelyből a kis mellű hölgyek is bátran válogathatnak. Szép formát adhat ez is az apróbb ciciknek is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...