2017.11.04. 10:20:56 9111 292

Párterápia másként – Hangolódj rá társadra pszichológus nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye egyetértesz azzal az állásponttal, hogy a párkapcsolati problémákat kezelni kell? Ha tényleg szeretitek egymást, kis apróságok ne választhassanak szét titeket! Amennyiben nem tudjátok megoldani a nehézségeket a négy fal között, igenis nem szégyen külső segítséget kérni. Ám ez nem csak a pszichológus lehet.

Táncóra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Táncóra

Mostanság egyre több lehetőséget kínálnak a szokásos párterapeuta + kanapé megoldás mellett vagy helyett, ami néhányunknak sokkal szimpatikusabb lehet. De nemcsak tűzoltáshoz ajánlom, hiszen elmélyíteni a kapcsolatot szerelmeddel sosem hátrányos.

Különböző szabad művészeti stúdiók alakultak a közelmúltban kimondottan azzal a céllal, hogy közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Barátkozni, ha magányos vagy, illetőleg párkapcsolati problémát megoldani játékosan és mozgásos terápia formájában is lehet. Azoknak pedig kifejezetten testhez álló megoldás, akik szeretetnyelve az érintés vagy nem szeretnek „idegenek” előtt beszélni magánéleti gondjaikról.

A másik rezdüléseinek megismeréséhez kifejezetten párok számára olyan egyedülálló kurzusok is léteznek már, ahol speciális szituációs és táncos foglalkozások keretében jobban meg tudjuk ismerni belső világunkat, így eredményesebben tudjuk kifejezésre juttatni önmagunkat. Ezáltal párunk is mélyebben megismer minket és mi is őt.

Sokféle megrekedt élethelyzetben előnyös, ha kilépünk a megszokott hétköznapokból és új kihívások elé állítjuk magunkat. Ugyanez érvényes a párkapcsolatokra is, érdemes növelni minőségi együtt töltött időt, hogy a sok-sok közös élmény szorosabban összekovácsoljon titeket.

A megértés, a szemléletmód változása, az önmagadba nézés és nem utolsó sorban a másik helyzetébe való bepillantás közös hullámhosszra hozhat partnereddel. Nézz szembe a problémákkal, mert egy esélyt megér, hogy megpróbáljátok kéz a kézben egyenes mederbe terelni a szerelmi életeteket!

Forrás: Fonódó és Összehangoló ismertetők

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...