2019.12.29. 15:50:26 8719 257

Ötletelj velünk, hogy a Szilveszter éjjel ne a tv előtt érjen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Attól, hogy nem mozdulunk ki az év utolsó estéjén, még nem kell annak hagyományos módon eltelnie! A barátokkal és a családdal együtt rendhagyó módon is búcsúzhatunk 2019-től, csak egy kicsit tegyük félre a megszokott látásmódunkat. Néhány ötlettel mi is segítünk beindítani a kreativitásotokat.

Szilveszter, koccintás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter, koccintás

A bálokban vagy az utcán történő ünneplés különböző okokból sok ember számára nem igazán vonzó lehetőség. Sokan pedig egyszerűen csak elfáradtak az év végi hajrában, és nem igazán pörögtek rá a szilveszteri program kitalálására. Hogy az otthon maradóknak se legyen hiányérzete, adunk néhány könnyen megvalósítható tippet, amivel feldobható ez a sok elvárást magában hordozó éjszaka.

1. Gond, szállj el a füsttel!

A tűzbiztonságot szem előtt tartva szimbolikus módon megszabadulhatunk egy régóta nyomasztó dologtól. A társaság minden tagja írja fel kis cetlikre azt, amit nem szeretne magával vinni az újévre, majd rituálisan égesse is el.

2. Tematikus est DIY fotókabinnal

A baráti beszélgetős estét nemcsak saját koktéljainkkal és finom kis falatkáinkkal tudjuk feldobni, hanem kitalálhatunk egy könnyen megvalósítható témakört (Star Wars, fekete-fehér filmek hangulata, jégvilág, mese- vagy akcióhősök stb.), ami köré a szilveszterezés szerveződik. A kitalált témakörhöz passzíthatóak mókás jelmezek - ha már mindenhol a parókaárusokba botlunk-, az este háttérzenéi, és ha a téma adja, akkor akár az étel és italkínálat is igazodhat hozzá. Hab a tortán pedig az előbbiekhez kapcsolódó fotósarkunk lesz majd! A vicces képek mindenkit jókedvre fognak deríteni.

Gyerektársaságban:

1. Lőjük fel a kockás pizsit!

Ki mondta, hogy pizsama-partit csak a kicsik tarthatnak? Elő a kedvenc, meleg pizsamákkal (és a bundás karácsonyi zoknikkal), és nosza, hordjuk össze a takarókat, párnákat és plédeket a nappali közepébe! A gyerekek értékelni fogják, hogy a felnőttek ténylegesen velük töltik az estét, és a felnőttek is jól szórakozhatnak, ha gyermeki énjük veszi át az irányítást. Közeli barátok is jöhetnek csemetéstől, ha a család elég laza ehhez.

2. Visszaszámlálás lufikkal

Fújjunk fel pár nagyobb méretű lufit és tíz darab kisebbet, amelyekkel az időt, vagyis annak múlását szimbolizálhatjuk. A nagy lufikat egyenként, minden egyes óra elteltével pl. 19 órától kezdve óránként pukkasszuk ki egészen 23 óráig, míg a kis lufikat tartsuk meg a végső visszaszámlálásra. A gyerekek közötti veszekedést előzzük meg azzal, hogy jó előre beosztjuk, melyik lufit ki durranthatja majd ki.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...