2021.09.09. 09:30:00 6539 216

Őszüljünk, no de ne a hajunk! Filmkockákon a lehulló levelek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vénasszonyok nyara kellemes időjárása szinte feledteti velünk, hogy szeptember hónapot ír a naptár. A melengető napfényben azonban a lábunk alatt zörgő színpompás levelek velünk együtt megfürdenek, bizonyítékként arra, hogy visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz. Ha még te is csak hangolódsz a legváltozatosabb évszakra, tekints meg néhány őszi ihletésű filmet!

Őszi filmnézés a kertben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi filmnézés a kertben

Az ősz jelképrendszere bámulatosan változatos, ezért nem meglepő, hogy ugyancsak ilyen sokrétű filmes alkotás született meg a témát érintve. Neked van kedvenc őszi filmed? Ha még nincs, mi aztán tényleg mindenfélét összeválogattunk neked kedvcsinálóként!

Őszi képek a filmvásznon:

Mindent a győzelemért / Rudy (1993)

Egy film a kitartásról: Egy kisfiú álma az volt, hogy profi futball játékos lehessen. Célját pedig szem előtt tartva tűzön-vízen átmegy. Minket pedig csodás őszi környezet ringat bele az aktuális évszakba.

Repülők, vonatok, automobilok (1987)

Mi történik, ha haza szeretnél utazni Hálaadásra a családodhoz, de nem jutsz fel a repülőre? A sikeres reklámszakember nekivág a haza vezető útnak, amit a hóviharon kívül fárasztó útitársa is nehezít. Az ősz végi utazás során azonban mi jókat szórakozhatunk a két ellentétes személyiségű férfi kalandjain.

Nevében is őszi:

Őszi falevél (1956)

A magányos gépírónő elhamarkodottan feleségül megy egy nála fiatalabb férfihoz, akiről kiderül, hogy mentális betegséggel küzd. Vajon hogyan oldja meg a nem várt helyzetet a nő?

Októberi égbolt (1999)

Hogyan lehet eljutni a kis bányászvárosból egészen az űrkutatásig? Ha a környezetén múlott volna, akkor a főszereplőnk sem tudta volna teljesíteni az ehhez szükséges feltételeket. Egy újabb inspiráló történet arról, hogy semmi sem lehetetlen!

Az ősz meséje (1998)

A négy évszak ciklus filmek utolsó részének központjában egy középkorú nő áll, akit barátnője és fiának kedvese is össze akar boronálni különböző férfiakkal. A történet szereplői aztán egy esküvőn mind összetalálkoznak.

Ősz New Yorkban (2000)

Megérdemli- e egy cinikus, hűtlenségéről híres férfi, hogy elnyerje korábbi szerelme lányának a szívét? A romantikus drámaként fémjelzett történet végén kiderül!

Édes november (2001)

Egy halálos beteg nő, aki képtelen tartós kapcsolatot kialakítani és egy magának való üzletember röpke, ám annál bonyolultabb kapcsolatáról kapunk kivonatot ettől a keserédes filmtől.

Hangulatában az ősz:

Más világ (2001)

Tudnál élni napfény nélkül, még akkor is, ha a napfény a vesztedet okozhatja? A hősnő szigorú szabályok betartásával próbálja megvédeni a gyermekeit, amiket 3 új szolgáló érkezése zavar meg. A csavarokkal és természetfeletti történésekkel tűzdelt történet bizonyára meg fog minket borzongatni.

Portré a lángoló fiatal lányról (2019)

Kényszerházasság és tiltott szerelem áll a történetek középpontjában. A leendő ara arcképe azonban nem jöhet létre a beleegyezése nélkül, ezért a lány családja és a festő cselhez fordul.

Forrás: www.port.hu, www.mafab.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...