2017.10.28. 10:26:30 10759 304

Oszd meg és… spórolj! – Mert bizonyos dolgokból elég egy fél is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már megint kifogyott! És már megint pont olyan gyorsan, mint a múltkor. Pedig most vetted! Vagy kisebb kiszerelést hoztál volna haza? Nem, pont akkora, mint mindig is, és pontosan ugyanúgy használtad, mint eddig, most mégis, mintha még hamarabb kifogyott volna! Mi lesz így?

Papírzsebkendő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Papírzsebkendő

Hányféle dologgal előfordult ez már velünk! Lehet szó vattapamacsról, papír zsebkendőről, samponról, gyümölcsléről, mintha egy szempillantás alatt kifogyott volna a minap vásárolt flakon, zacskó, doboz. Talán nem is hinnéd, milyen egyszerűen orvosolhatóak ezek a problémák anélkül, hogy még nagyobb méretet vennél belőlük! Figyelj csak!

Éljen a háromszög!

Zsebkendőből is állandó a hiány? Akkor próbáld meg úgy használni, hogy szétszeded a rétegeket, és egy-egy réteg sarkait egymás felé hajtod, hogy az egy háromszöget adjon ki. Persze, a legnáthásabb időszakban nem biztos, hogy beválik ez az ötlet, de „lazább” napokon érdemes kipróbálni!

Hígabb, de ugyanolyan hatásos!

A tusfürdőt, sampont egész nyugodtan felhígíthatod egy kis vízzel! Ugyanolyan hatásos lesz (hiszen amúgy is azzal kevered össze, csak a testeden, hajadon), viszont tovább tart!

Szerinted is túl édes?

Habár az otthon készített a legjobb, azért legyünk őszinték: mindenkinél van otthon néhány dobozos gyümölcslé, ami nem csak akkor kerül felbontásra, ha vendégek érkeznek.;-) Ugyan ezek az italok finomak, de azért néha túlságosan is édesek! Nyugodtan hígítsd fel őket vízzel, szódával, így is jó ízűek és tovább kitart egy-egy doboz!

Jó a közösség? Spóroljatok együtt!

Ha jóban vagy a szomszédokkal, és mindannyian ugyanazokat az újságokat, magazinokat olvasgatjátok, fizessetek közösen elő ezekre a kiadványokra! Az olvasás élménye is megmarad, és a pénzetek is tovább kitart!

Tépd szét!

Nem feltétlenül muszáj egy egész vattapamacsot elhasználnod, ha megtisztítod az arcodat, lemosod a sminkedet, vagy éppen a lakkot mosod le a körmeidről. Nyugodtan felezz el ilyenkor egy-egy ilyen kis „gömböt”, vagy korongot, mert bőven elég az is! Máris tovább tart egy adag pamacs!

Tabletta? Elég a fele!

Valószínűleg ez a téma nem mindenkit érint, de ha éppen Te már kivehető „mosollyal”, vagyis műfogsorral bírsz, akkor a tisztítótablettából (ami valljuk be, nem olcsó mulatság) alkalmanként elég egy felet is használni. Próbáld ki, így is megfelelően tisztít-e?

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...