2023.04.15. 14:00:56 6467 264

Összegabalyodott? Bogozd ki! – Tuti tipp összekeveredett nyaklánc esetére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vége a garbókorszaknak, a sál is lekerült a nyakunkból, úgyhogy jöhetnek újra a kedvenc nyakbavalóink, láncaink. Akad, aki a vastagabb, akad, aki a vékonyabb verziót szereti, már ami a nyakláncot illeti, de egyvalamiben mindannyian egyet érthetünk: kevés bosszantóbb dolog van egy összegabalyodott nyakékszernél.

Nyaklánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaklánc

Ilyenkor aztán 1000-rel megy a bogozás, amíg csak bírjuk idegekkel. Sikertelenség esetén az ember lánya előbb vagy utóbb elveszti a türelmét, és inkább keres más nyakbavalót. A „gombócos” pedig az ékszeres doboz aljára kerül, mígnem teljesen a feledés homályába nem merül. Ám amikor újra rábukkansz, megint kezdődik minden elölről. Mi lenne, ha végre sikerülne megszabadulni attól a csomótól? Mutatunk néhány trükköt, amivel érdemes próbálkoznod!

Szórd meg!

Ha úgy érzed, el-elcsúszik a kezed a láncon, a csomónál, tedd a láncot egy tiszta tányérra és szórd meg egy kis hintőporral. Morzsold össze a szemeket, és meglátod, kioldódik a csomó és újra viselheted a láncot.

„Olajozd” meg a „gépezetet”!

Ha a szárazság helyett úgy érzed, olajozottabban mennének a dolgok némi zsiradék segítségével, tedd a láncot egy tányérra és önts rá egy kevés olívaolajat. Morzsolgasd a láncot a csomónál és várd, hogy végre megszabadulj a kis gubanctól!

Végy két tűt!

Bizony, jól olvastad! Az egyik tű hegyes végét bökd a csomó közepébe, majd a másik tűt, szintén a hegyes végével, próbáld meg bebökni mellé. Ha ez sikerül, óvatosan kezdd el mozgatni a 2 tűt, hogy azok egyre távolabb kerüljenek egymástól. Arra ügyelj, hogy ne feszegesd a csomót, hagyd, hogy a 2 tű mozgatásával magától lazuljon a kis gombóc.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...