2022.10.03. 17:45:05 8339 270

Öreg zokni nem vén zokni! – Avagy mire jó egy kiszuperált zokni (és sok egyéb más)?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel az újrahasznosításra egyre nagyobb és nagyobb szükségünk van és lesz, pláne, az előttünk álló időszakban. Egyrészt egyáltalán nem baj, ha nem halmozunk fel annyi szemetet, sőt! Másrészt spórolni sem ártana, hiszen a fűtési szezon már a nyakunkon van. Még szerencse, hogy a saját kezűleg készített holmik a legjobbak!

Színes zoknik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes zoknik

Egy-egy alaposabb nagytakarítás, otthoni lomtalanítás során igazi kincsek kerülhetnek elő a szekrények, polcok, ritkán átnézett sarkok mélyéről. A sok „majd egyszer jó lesz valamire” holmi általában a kukában végzi, vagy bekerül egy másik „majd egyszer…” dobozba. Szerencsés esetben azonban tényleg felhasználható valamire néhány pár régen, vagy éppen soha nem használt zokni, bakelit lemez (feltéve, ha nem felbecsülhetetlen értékű példányról van szó), üres üdítős flakon, esetleg egy kiszuperált farmernadrág. De ha megfogadod a lenti videóban látható „tanácsokat”, nem landol a szemetesben a vállfa, vagy éppen a műanyag pezsgőspohár sem! Úgyis jönnek a hideg, korán sötétedős őszi, téli esték, úgyhogy egy kis kreatívkodás pont belefér. Sőt, a karácsony is közeleg, úgyhogy még az is lehet, hogy az alábbi kisfilmben megtalálod egy családtagod, barátod ünnepi ajándékát.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...