2020.04.21. 15:05:17 7798 247

Önkéntes pótunokák jelentkezését várják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Önkéntes pótunokák jelentkezését várja a kedden útjára indított Hogy tetszik lenni? elnevezésű kezdeményezés, amely az otthonaikba kényszerült idős korosztályt köti össze olyan szabadidővel rendelkező lelkes fiatalokkal, akik aktív telefonos kapcsolattal társaságot tudnak biztosítani számukra - közölte a Fesztivál Önkéntes Központ az MTI-vel.

Nagymama telefonnal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagymama telefonnal

A Hogy tetszik lenni? kezdeményezés keretén belül az együttműködő szervezetekkel, köztük a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal karöltve kötjük össze a koronavírus legveszélyeztetettebb csoportjába tartozó, otthonaikba kényszerült idős korosztályt szabadidővel rendelkező fiatalokkal - idézi a közlemény Nagy Rékát, a Fesztivál Önkéntes Központ vezetőjét.

A két generáció közötti kapcsolat felélénkítése mellett a központ célja az értékteremtés, hagyományőrzés is. Ezért minden héten új témával foglalkoznak az idősekkel folytatott beszélgetések során. Szó lesz a legjobb receptekről vagy katonatörténetekről, arról, hogyan szórakoztak régen és ma, de előkerülnek a randik és az első szerelem történetei is.

A program mindenki számára nyitott. Minden felkészítés, meghallgatás, és kapcsolattartás online zajlik, így az ország bármelyik pontjáról jelentkezhetnek a kommunikatív fiatalok.

Bővebb információ a fesztivalonkentes.hu oldalon érhető el.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...