2015.06.24. 20:00:21 10980 273

Olyan vagy az ágyban, amilyen tojást szeretsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt mondják, hogy aki szeret enni, és szeret ízlelni, az szenvedélyes és általában jó az ágyban. De mit árul el az a szexuális életedről, hogy melyik tojás elkészítési módot preferálod (természetesen megenni)? A következő cikkünkből kiderül. Kíváncsiak vagyunk, hogy beletrafáltunk-e...

Buggyantott tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Buggyantott tojás

Természetesen egy másodpercre sem vesszük magunkat komolyan, de a móka kedvéért..., íme:

Csak úgy nyersen

Kissé rendetlen vagy. Mindenki, aki hajlandó egy nyers tojást szétplaccsantani a kajáján az egy kicsit "rossz", de ez rendben van így. Minden porcikád oda van a szexért, van aki ellenállhatatlannak talál, ám olyan is akad, aki gusztustalannak tart. De egyéniség vagy, annyi szent.

Rántotta

Mondhatni gyerekes vagy. Ez egyszerre előny és hátrány is. Előfordul, hogy bekapcsolod a tévét szex közben, ezért valószínűleg nem kapsz piros pontokat, és ez a vonásod nem teszi felejthetetlenné a veled töltött éjszakákat. De legalább aranyos és kedves vagy, ezért mindig van valakid. Lehetnél egy kicsit nyitottabb az új dolgokra!

Buggyantott

Egészen meglepő élményt nyújtasz az ágyban: mintha egy valóságos pornósztár lennél, jó értelemben. Képzett szerető vagy, de nem komplikálod túl a dolgokat. Minden alakalommal élmény veled a szeretkezés. Bár a partnered sokszor lemarad, de időnként tényleg eldobja tőled az agyát!

Tükör

Nos, az igazat megvallva egy kicsit kiszámítható vagy, és unalmas. Bocsi... Ugyanakkor legalább lehet veled kalkulálni, és minden alkalommal azonos teljesítményre számíthat a partnered. Ez most jó vagy rossz? Mindenki döntse el a saját igényei és tapasztalata szerint!

Kemény

Nos, aki veled készül szeretkezni az készüljön fel maratoni menetekre. A kitartásod csodálatra méltó, valószínűleg elégedett lehet veled a partnered, ám rém nehéz téged kielégíteni. Egy kicsit segíthetnél néha, nem?

Lágy

Állóvízben lakik a béka. Te meglepően jó vagy az ágyban. Tipikusan az az ember, akiről úgy beszélnek/beszéltek: „Soha nem találod ki, hogy kivel volt a legjobb a szex!” És valóban nem találják ki! Egy kis doboz bonbon vagy, amiből mindenki részesülni szeretne. ;)

No, jól tippeltünk?

Forrás: distractify.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...