2023.05.04. 09:45:00 4776 228

Olvass, ha mégiscsak felmelegítenéd azt a káposztát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a házassági kapcsolat alapja az egyéni kémia és az egymás iránti vonzalom, a mindennapok boldogsága a pár tagjainak összhangjáról és kapcsolat minőségétől függ. Amikor porszem kerül a gépezetbe, az különböző reakciókat tud kiváltani a szerelmesekből, ami akár a kapcsolat végét is jelentheti

Önfejlesztés könyvvel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önfejlesztés könyvvel

Hiába az azonos értékrend és a közös életcélok, ha a párkapcsolatban egyik vagy mindkét félnek problémát okoz a folyamatos együttműködés: az őszinte kommunikáció vagy a nagyfokú kompromisszumkészség. Van az a mondásunk, ami szerint “az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátjából sem”. Az első csoporthoz csatlakozva mások megoldási módszereit is eltanulhatjuk, így mentve meg az elhidegülés útjára lépett párkapcsolatunkat. Ehhez pedig csupán olvasgatnunk kell!

Könyvek, amik nyomán újra felmelegíthetjük a párkapcsolatunkat

Nick Hornby: Egy házasság helyzete

A házassági válságba jutott pár a terápiás üléseik előtt kettesben is találkozik, hogy tisztázni tudják, mi minden kellett ahhoz, hogy családi életük darabjaira hulljon. Van rá mód, hogy rendezzék kapcsolatukat? Ha igen, hogyan érhetik el a sikeres újrakezdést?

Gary Chapman: Kezdjük újra! - Remény különélőknek

A különélő párok számára sem veszett el a remény. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a párkapcsolati problémák megoldhatók azáltal, hogy új alapokra helyezzük a viszonyunkat partnerünkkel és önmagunkkal egyaránt. A könyv a bibliai alapelveket és a sikeres kommunikációt hozza olyan közös síkra, amely a kapcsolat helyreállítását teszi lehetővé.

Rabbi Zamir Cohen: HÁZAS-PÁR-BAJOK

A szerző ennek a könyvnek a megírásával azt szerette volna elérni, hogy a rossz párkapcsolatban szenvedő párok válás helyett rendezni tudják a viszonyukat egymással. A férfi és a női gondolkodás különbségeinek megismertetésével és a különbözőségek elsimításának módjaival olyan megoldást ad a kezünkbe, amellyel értelmetlen érzelmi vitáknak vehetjük elejét.

Mihalec Gábor: Házasság 2.0 – A kapcsolatot cseréld, ne a társad!

Amikor kétely merül fel bennünk a kapcsolatunk jövőjét illetően, lehet, hogy egyszerűen csak valami újdonságra vágyunk. Ilyenkor, ha lehet, mérjük fel annak esélyét, hogy van-e létjogosultsága a kapcsolat újrahangolásának. Az évek során természetesen elfogynak a közös álmok, de ez nem jelenti azt, hogy nincs remény újabbak felépítésére.

Forrás: www.libri.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.