2017.11.05. 10:40:40 12281 318

„Odaégett” – Így távolítsd el a vasalóra égett textíliát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy az ember lánya elbambul például vasalás közben, és ezt mondjuk az anyag, no és persze a vasaló bánja. Elég csak egy kicsit elmélázni, egy kényesebb anyag, esetleg kissé műszálas ruhadarab, és máris a vasaló alján „mókázik” a textília egy kisebb vagy nagyobb darabja.

Leégett vasaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leégett vasaló

Ilyenkor aztán elő a kés, vagy csak a körmünk, és miután kihűlt a vasaló, már kapirgálhatjuk is az „odakozmált” darabkát. De vigyázat, nem biztos, hogy ez a legvasalóbarátabb (és legkörömbarátabb) megoldás! Akkor oda a vasalónk?

A csodálatos radírgumi

Biztos van otthon „elfekvőben” mindenkinél egy darabka radírgumi. No, ez könnyen megoldhatja a problémánkat! Rögzítsük, vagy tartsuk stabilan a kihűlt vasalót talppal felfelé és szépen dörzsöljük le a ráégett textíliát a radír segítségével. És indulhat az újabb „vasalásmaraton”!:-)

Hogy mire jó még a radírgumi? Itt találsz még tippeket!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

Elég volt a forróságból? – Hűtsd le magad filmekkel!

Imádjuk a nyarat, nem arról van szó, de azért jóból is megárt a sok! A forró napok testünket, lelkünket megterhelik, és már alig-alig van az a hideg ital, fagyi, vagy jégkrém mennyiség, amivel le tudnánk hűteni magunkat. És már a vízparton sem az igazi!