2017.11.05. 10:40:40 11983 318

„Odaégett” – Így távolítsd el a vasalóra égett textíliát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy az ember lánya elbambul például vasalás közben, és ezt mondjuk az anyag, no és persze a vasaló bánja. Elég csak egy kicsit elmélázni, egy kényesebb anyag, esetleg kissé műszálas ruhadarab, és máris a vasaló alján „mókázik” a textília egy kisebb vagy nagyobb darabja.

Leégett vasaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leégett vasaló

Ilyenkor aztán elő a kés, vagy csak a körmünk, és miután kihűlt a vasaló, már kapirgálhatjuk is az „odakozmált” darabkát. De vigyázat, nem biztos, hogy ez a legvasalóbarátabb (és legkörömbarátabb) megoldás! Akkor oda a vasalónk?

A csodálatos radírgumi

Biztos van otthon „elfekvőben” mindenkinél egy darabka radírgumi. No, ez könnyen megoldhatja a problémánkat! Rögzítsük, vagy tartsuk stabilan a kihűlt vasalót talppal felfelé és szépen dörzsöljük le a ráégett textíliát a radír segítségével. És indulhat az újabb „vasalásmaraton”!:-)

Hogy mire jó még a radírgumi? Itt találsz még tippeket!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...