2017.09.10. 10:36:23 10427 334

Radírozd ki a foltokat, avagy mire jó még a radírgumi?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emlékszem, iskolásként általában mindent ceruzával írtam először, hogy ha hibáznék, vagy ha mégsem lenne olyan szép az a betű, akkor könnyebben ki tudjam javítani. Aztán persze ha minden rendben volt, szépen átírtam tollal. És az volt az igazán menő, akinek olyan radírja volt, ami a tollat is kiszedi!:-)

Radír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Radír

Aztán az ember felnőtt, és megtanulta a hibákat valahogy máshogy, radír nélkül kijavítani, és már nem fél tollal írni, és néha-néha véteni. De azért ne dobjuk olyan messzire azt a kis „gumidarabot”! Mert nem csak a ceruzát, más foltot is kivisz, nem csak a füzetből.

Radírozd tisztára…

… a padlót!

Ha a bútoraid alá raktál egy apró gumidarabkát, esetleg „gyárilag” ott van, hogy azok még véletlenül se csúszkáljanak arrébb, és mondjuk bútortologatásnál elfelejtetted ezt a darabkát kivenni, akkor szinte borítékolható az apró, sötét csík a padlón, parkettán. Na, ilyenkor kapj elő egy darabka radírgumit és tüntesd el a szemet, lelkivilágot felkavaró foltocskát.:-)

Valószínűleg, ha parkettád van, már Te is találkoztál azzal a bosszantó jelenséggel, hogy a cipő gumitalpa foltot hagy, csíkot húz a padlón. Nos, egy darabka radírgumi ezt is megoldja. Egyszerűen radírozd le a foltot a földről!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.

Szuper málnás jeges tea, ha gyümölcsös hűsítőre vágysz

Végre itt a nyár, a finomabbnál finomabb zöldségek, gyümölcsök időszaka. Ilyenkor alig-alig bírunk betelni a roppanós cseresznyével, a mézédes dinnyével, vagy az isteni bogyósokkal, mint mondjuk az eper vagy a málna. Ha utóbbival nem bírsz betelni, és a jeges tea is nagy nyári kedvenced, ötvözd a kettőt!