2019.01.15. 17:55:38 7536 301

Ócenáriumok a közeledben! – Tuti program nemcsak gyerekeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Víz közelben megnyugszunk, a halak látványa is hasonló élményt biztosít, legalábbis rám egészen kellemes, nyugtató hatással van mindkettő. A hidegben azonban kevésbé vágyunk vízpartra, és viszonylag kevés lehetőségünk van erre, ha befagyott minden. :D Hacsak nem utazunk el a télből a nyárba, várnunk kell az élményre. Vaagy, meglátogathatunk egy ócenáriumot.

Akvárium, ócenárium - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Akvárium, ócenárium

Érdekel a tenger élővilága, vagy csak szépet akarsz látni, esetleg hiányzik az imént említett víz látványa? Menj el egy közeli ócenáriumba vagy akváriumba, és éld ki magad!

Tropicarium - Budapest

A budapesti Tropicariumban és akváriumban, a Camponában főként cápákat, aligátorokat, teknősöket, kisebb halakat, majmokat láthatunk. Rájasimogatáson is részt vehetünk, valamint minden csütörtök délután háromkor megnézhetjük a cápaetetést! Az akvárium alatt alagút is van, ahonnan rendkívül látványos a tengeri élővilág.

Nyíregyházi ócenárium

Nemcsak Budapesten, hanem Nyíregyházán is láthatunk cápaetetést, itt minden hétfőn és pénteken 9:30-tól nézhetjük meg az érdekes programot, amikor búvárok kézből etetik a cápákat. Látványakváriumok, üvegfolyosó és számos érdekesség várja az idelátogatókat az 500.000 literes akváriumban!

Tengerek háza – Bécs

Ha egy kicsit nagyobbat szeretnétek kirándulni, esetleg egy bécsi városnézéssel is kombinálni az élményt, akkor a 300.000 literes bécsi Hause des Meeres-t is megnézhetitek. Érdekessége, hogy egy második világháborúban létrehozott légvédelmi toronyban található meg, a belvárosban. Cápák, ráják, krokodilok, majmok, hüllők, rovarok is megtalálhatók itt, kicsit hasonló a Tropicariumhoz. Ezeken kívül számos akváriumot láthattok természetesen Magyarországon is. Budapesten a Fővárosi állatkertnek is nagyszerű az akváriuma, Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrumban is megtalálható az a bizonyos alagút az akvárium alatt, amiben egy karnyújtásnyira van tőlünk minden.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink