2018.08.11. 10:31:15 11152 355

Ő is megérdemli a tisztaságot! – Takarítsd ki a billentyűzeted (majdnem ) 4 lépésben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan sokunk már laptopot használ munkához, az ügyes-bajos dolgainak elintézéshez, azért az asztali gépek, illetve a billentyűzet sem ment még ki a divatból. Hiszen van, aki munkahelyen, vagy akár otthon is ezt a típust használja. Nincs is ezzel semmi gond.

Billentyűzet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Billentyűzet

De van, hogy a sok használat a billentyűzeten is meglátszik, így nem árt néhanapján megtisztítani a munka porától.

„Húzás ki”!

Mielőtt nekiállsz a takarításnak, húzd ki a billentyűzetet a gépből. Ha laptoppal van dolgod, azt is áramtalanítsd! Így kevésbé lesz veszélyes a mutatvány.:-)

Fordítsd fel!

Ha megvan az előző pont, fordítsd fel az eszközt és távolítsd el az aljáról, illetve kisebb ütögetéssel a billentyűzetből a kisebb-nagyobb szöszöket, porcicákat.

Nedvesítsd be!

Természetesen ne az egész billentyűzetet! Csak végy egy vattapamacsot, kissé nedvesítsd meg és a billentyűk között ezzel tisztítsd meg! Óvatosan, persze!

Töröld át!

Egy enyhén (nagyon enyhén) nedves ronggyal töröld át az egész billentyűzetet, szintén nagyon óvatosan. Elég langyos vízbe mártanod egy kisebb méretű rongyot és jó alaposan kinyomkodni. Ha ezzel megvagy, hagyd megszáradni az egészet és indulhat a munka!

+még egy lépés!

Ez inkább a nedves ronggyal való áttörlés esetén működhet. Ha van speciális szívófejed, ami kifejezetten billentyűzet tisztítására alkalmas, ne légy rest kiporszívózni a billentyűzetek közti részt sem, mielőtt nekiállnál nedves ronggyal, vattával áttörölni.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...