2020.03.06. 14:59:37 11002 324

Nyolc méter magasan lombkoronasétány épül Nagykörűben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lombkoronasétány épül nyolc méter magasan a nagykörűi Tisza-parton - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere az MTI-t.

Lombkorona sétány, illusztráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lombkorona sétány, illusztráció

Túri Tibor (független polgármester) elmondta: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert több mint 200 millió forintból megvalósuló beruházás a tervek szerint idén októberre készül el.

Évtizedes álmuk válik valóra, a térség többi településével összefogva szeretnének vonzó programokat kínálni a látogatóknak - tette hozzá. A mintegy négyszáz méter hosszú lombkoronasétány a gáttöltés és a kishajókikötő között épül az ártéri erdőben nyolc méter magasan, így a Tisza ingadozó vízállása nem befolyásolja majd a nyitva tartást. Étterem is létesül és lefedik a szabadtéri színpadot. További terveik között szerepel játszótér, szabadtéri társasjátékpark, csillagvizsgáló és egy egyszerűbb kalandpark kialakítása is - mondta a polgármester.

Korábban a karcagi parkerdőben építettek lombkoronasétányt.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában