2017.04.21. 17:35:02 14842 308

Nyerj autót, wellness-t, készpénzt vagy utalványt és élvezd a gondtalan nyarat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sőt, akár a címben szereplő dolgok mindegyikét bezsebelheted tavaszi nyereményjátékunkban! Miért is ne? A PROAKTIVdirekten keresztül több nyereményjáték is elérhetővé válik számodra, így egyidejűleg több vasat is tarthatsz a tűzben. A Te szerencsenapod is felragyoghat hamarosan, játssz velünk folyamatosan, kövess minket nap mint nap!

Boldog nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nyár

A tavaszi nyereményjátékunk már javában dübörög, és Te még nem csatlakoztál? Tedd meg mihamarabb, hiszen idén tavasszal csodás partnerajánlatokkal várunk:

1. Nyerj Seat Leont vagy Wellness hétvégéket a szallas.hu játékával>>

Május 4-ig tart a nyereményjáték!

2. Három autónyeremény közül is választhatsz, ha TE viszed el a nyerj-autot.hu fődíját! Egy Mazda CX-3, egy Renault Megane és egy Skoda Rapid közül választhatsz itt>>

Május 2-ig játszhatsz itt!

3. Szeretnél hatékonyabban nyelveket tanulni, így biztosítani a jövődet, építeni a karriered? Most egy ingyenes próbaórán tesztelheted a jobb agyféltekés nyelvtanulást>>

4. Itt egy 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány várhat rád!>>

5. Még több utalványt nyerhetsz erre a linkre kattintva: 100.000 Ft értékű DM vagy Tesco vagy Media Markt utalvány lehet a tiéd>>

6. Átmeneti pénzügyi gondjaidra segítséget nyújthat a Megújuló hitel, 3 hónapig 0%-os kamattal!>>

Még nem vagy tagja a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének?

Csatlakozz most, és még többet is nyerhetsz>>

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2017. június 6-a.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...