2021.10.31. 08:40:17 5879 212

November végén rendezik a VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált Veszprémben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

November végén rendezik a VII. Pannon Unifest művészeti fesztivált Veszprémbe, az egy héten át tartó programsorozat lehetőséget kínál a fiatalok bemutatkozására hét művészeti ágban, esténként pedig kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

Veszprém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Veszprém

A fesztiválon ének, hangszeres zene, zenekari formáció, vers- és prózamondás, vers- és prózaírás, fotózás, festés és rajzolás terén mérhetik össze tehetségüket a fiatalok. A rendezvény első napján az előadói szekciókba jelentkezők mutatják be a produkciójukat, másnap a képzőművészeti alkotásokat mutatják be a fiatalok.

November 22-én táncház várja az érdeklődőket és a Pannon Egyetemen tanuló külföldi diákok kultúrájával is meg lehet ismerkedni. November 23-án, kedden a Pannon Egyetem Színitanoda első bemutatóját láthatják a nézők. Szabó Borbála Nincsenapám, seanyám című drámáját mutatják be az egyetemisták Őri Dóra rendezésében, aki szintén az egyetem hallgatója. Az előadás után beszélgetést hallgathatnak az érdeklődők az alkotókkal.

Másnap, november 24-én Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterápiás foglalkozásra várja a fiatalokat az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban. November 25-én, csütörtökön Eötvös József gitárművész zenés könyvbemutatóján vehetnek részt a látogatók, aki Bartók Béla műveit írta át gitárra. Az általa alkotott kottákat tartalmazó kötet hamarosan megjelenik a Tempevölgy Kiadó gondozásában. Másnap Süle Zsolt zenész önálló estjét hallgathatják meg az érdeklődők.

A fesztivál díjazottjai egyebek mellett lehetőséget kapnak kulturális rendezvényeken, kiállításokon való megmutatkozásra, a Tempevölgy Irodalmi folyóiratban való megjelenésre. Jelentkezni a rendezvény honlapján lehet, november 6-ig. A középiskolás korosztálytól kezdve a fiatal felnőttekig bezárólag várják a jelentkezőket. A fesztiválon való részvétel ingyenes, de néhány esetben regisztrációhoz kötött.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...