2019.06.15. 13:26:40 7540 277

Növeld a teret! - 5+1 apró tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy a látszattal is megelégszünk. Maximálisan igaz ez akkor, ha van mondjuk egy kis alapterületű szobánk, ahol ugyan nagyobb helyet nem tudunk csinálni, viszont bizonyos trükkökkel nagyobbnak láttathatjuk. Hogy mik ezek a tippek? Mondjuk ezek itt!

Kis hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kis hálószoba

Csupán néhány egyszerű tanácsot kell megfogadnod, és az apró helyiség máris nagyobbnak hat.

Világos! Világos?

Válassz világosabb árnyalatú színt a falra. És az sem árt, ha világos színű bútorokat veszel a kis térbe. Akár fotelről, asztalról, polcról van szó, a világosabb árnyalat nagyítja majd a teret.

Ha kép is kerül a falra!

Több kisebb kép helyett válassz inkább egy nagyobbat! Ha keretet választasz, tartsd szem előtt: az egyszerűbb több!

A járólappal is trükközhetsz!

Ha a konyha, wc, fürdőszoba terét nagyítanád optikailag, jó megoldás lehet, hogy nagyobb méretű járólapot, csempét választasz a falra, padlóra.

A jó öreg tükör!

Ez az a trükk, amit szerintem szinte mindenki ismer. Egy tükör a falra, sarokba és máris nagyobbnak hat a szoba.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...