2019.03.22. 15:15:47 12016 290

Nincs virágos kerted? – Készíts virágot házilag, toalettpapírból!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Melyik hölgy ne örülne egy csokor illatos virágnak? Vagy akár csak egy szálnak is? Ha nem is minden héten, vagy hónapban, azért úgy alkalmanként, mondjuk név- vagy születésnapra, évfordulóra, mi, nők szívesen gyönyörködünk néhány szál illatos rózsában, szegfűben, tulipánban.

Virág, papírból - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virág, papírból

Ám ha valami igazán egyedit szeretnénk, és eltekintünk a finom virágillattól, készítsünk mi magunk virágocskákat, akár a lakásba, akár a kertünkbe, dísz gyanánt. És hogy hogy lesz például a WC-papírból mondjuk egy gyönyörű csokor? Hát így:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...