2018.12.08. 13:40:59 7123 313

Nincs ötleted karácsonyra? – Ajándékozz időt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közelegnek az ünnepek, és nem mindenki olyan szerencsés, hogy dúskál az ajándékötletekben. Emellett megeshet az is, hogy a „rávalóból” sincs túl sok. Mit tehetünk ilyenkor, ha ennek ellenére mégiscsak szeretnénk megajándékozni a hozzánk közel állókat?

Idő ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Idő ajándékba

Mi sem egyszerűbb: ajándékozzunk abból, ami számunkra is igen nagy értékkel bír. Vagyis, ajándékozzunk az időnkből!

De mégis, hogyan?

  • Van, akinek a legnagyobb öröm, ha rendszeresen szakítunk rá időt! Hetente, kéthetente, havonta eltölteni néhány órát szerettünkkel valódi ajándék számára, és higgyük csak el, számunkra is!

  • Segíts! Ha időt szánsz arra, hogy meglátogasd szüleidet, nagyszüleidet, és besegíts nekik a házi, vagy kerti munkálatokba, biztos nagyon hálásak lesznek érte!

  • Adj (szabad)időt! Kisgyerekes testvéreknek, barátoknak biztos jól esik, ha felajánlod, hogy egy délután, egy mozi, vagy egy korai vacsora erejéig vigyázol a gyerkőcükre! Amíg a gyermek veled múlatja az idő, addig a szülőknek szabadprogram!:-)

  • Amikor valójában a Te társaságod, időd az ajándék! Mind az idősek, mind a fiatalok örülnek, ha besegítesz nekik a házimunkába, vagy éppen a kert körüli munkákba. De egy közös séta, beszélgetés, egy közösen elköltött finom ebéd, tea, egy sütizés is nagy örömet okozhat a másiknak.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink