2016.04.07. 16:07:13 9540 295

Nincs olyan, hogy valaki túl öreg a bikinihez!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerintünk nincs korhatár a bikinikre írva, ahogy súlyhatár sincs. Az a véleményünk, hogy mindenki viseljen azt, amiben jól érzi magát, és tetszik neki. Hogy mi lesz mások véleményével? Nos, „a mások” tartsák meg a gondolataikat maguknak, vagy tudunk egy még jobbat: egyszerűen fogadják el az emberek döntését, legyenek toleránsabbak! Mennyivel szebb lenne úgy a világ!

Lady Watego Byron Bay via instagram.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lady Watego Byron Bay via instagram.com

A 90 éves Irene bebizonyítja, hogy akármilyen idős is az ember, bevállalhatja a bikinit! Ezt a fotót egy ausztrál bolt, a Lady Watego posztolta a Facebookon, és nemcsak terjedni kezdett, hanem egy csomó bátorító kommentet kapott a hölgy a világ minden részéről. Hiába, 2016 a a pozitív testkép, az önelfogadás és mások elfogadásának az éve lesz, és ehhez mi is csak csatlakozni tudunk!

Cikkajánló:

Szeresd a tested, baby! - Ezért légy büszke a kerekded formáidra

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...