2016.09.18. 17:47:27 12055 257

Nézd újra! – Filmek hűvös őszi estékre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a finom alma, a remek sütőtök, a gyönyörű, színes falevelek, a meleg napsugarakkal simogató indiánnyár, azért a hűvös, nyirkos, korán sötétedős őszi estéknek nem mindig örülünk. Pedig ez az idő alkalmas arra, hogy leporoljuk képzeletbeli videótékánkat és újranézzük régi kedvenceinket.

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Mert biztos mindenkinek van legalább egy olyan filmje, amit akárhányszor adnak a TV-ben, akárhányszor látja, minden alkalommal úgy nézi, mintha akkor látná először – pedig már a film teljes szövegét is képes lenne felmondani.:-)

Meseautó

Mind a régi, mind az új változat szórakoztató és szerelmes. Mi most a feldolgozásból választottunk egy vicces jelenetet, de külön-külön vagy egymás után megnézve mindkét film remek szórakozást ígér.

Az ördög Pradát visel

Meryl Streep flegmasága, Anne Hathaway kezdeti ügyetlensége, kék turkálós pulcsija, és az út, ahogy keresi és végül meg is találja önmagát, rengeteg vicces jelenettel szórakoztat minket. Mit is mondhatnánk: „Ennyi!”.:-)

Édes november

Na nem mintha ez a gyönyörűen szomorú és szomorúan gyönyörű szerelmi történet évszakhoz lenne kötve, a címe miatt mégis ősszel a legaktuálisabb. Ha túl sok bennünk a feszültség és egy kiadós bőgésre vágyunk, ez a film biztos segít majd. Garantáltak a könnyek, már Enya Only time című dalánál beindulnak a könnycsatornák.

Kedves John

Egy újabb romantikus csoda, nevetéssel, szerelemmel, háborúval, könnyekkel. Sírni ér!:-)

Csokoládé

Ha egy kis finomságra vágysz, de figyelnél a vonalaidra, ez a film lesz a tökéletes megoldás! Nem csak a pocakot, hanem a szemet és a lelket is jól lakatja… Hiszen a férfi főszereplő Johnny Depp!;-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...