2015.05.29. 16:50:34 6287 182

Nem találod ki, mi a világ legboldogabb munkája!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi azt gondoltuk, hogy a hivatásos utazók és luxus hotel tesztelők imádják legjobban a munkájukat, vagy a csokikóstolók, de úgy látszik ezek a melók nem voltak a listán. (Tény, hogy az alapsokaságból vett mintába kisebb eséllyel kerülnek be az ilyen extrém foglalkozással rendelkező emberek.) No, de hogy ez a végeredmény született, azt nem gondoltuk volna.

Boldog munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog munkahely

Ez a lista biztosan egészen máshogy festene, ha csak Magyarországról lenne szó, de úgy látszik, hogy a világ többi részén ez máshogy van. Gondoltad volna, hogy az iskolaigazgatók a legelégedettebbek a munkájukkal? Pedig a Carreer Bliss álláskereső portál felmérése alapján ők a legboldogabbak... Ha valóban a hivatásának élhet az ember, az csodás lehet, úgy tűnik más országokban nem nehezítik ezt meg.

Nézd meg a teljes listát!

  1. Iskolaigazgató
  2. Főszakács
  3. Hitelügyintéző
  4. Újságíró
  5. Tudományos segédmunkatárs
  6. Kreatív igazgató
  7. Honlap fejlesztő
  8. Divattervező
  9. Szoftverfejlesztő
  10. Óvónő

Forrás: utajovobe.eu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mennyibe fáj ma egy balatoni nyaralás?

A nyár utolsó hónapját tapossuk, és eddig nem panaszkodhatunk, ami a kánikulát illeti. Ez a hihetetlen forróság és szárazság a nyaralók számára jó hír, de a termelők az aszálynak nem örülnek. Sajnos azonban az is tény, hogy a szárazság nem csak a termést teszi tönkre, hanem a szabadtéri vizeinket, tavainkat is. Rengeteg patak és tó kiszáradt vagy a kiszáradás határán van. Ilyenkor mindenki igyekszik olyan nagy víz partja mellett tölteni az idejét, ahol nyugalomban hűsölhet. Sokan külföldre utaznak, bepótolva az utóbbi egy-két év tengerparti nyaralásának hiányát. Aki viszont nem a sós víz mellett pihen, az leginkább a Balatont választja. Azt azonban tudomásul kell vennünk, hogy a magyar tenger árak szempontából jelentősen más tendenciát mutat, mint azt eddig megszoktuk.

Makacs emberek a láthatáron: Így lehet sikeresen kezelni őket!

Mialatt a makacsságot könnyen megbocsájtjuk a kisgyerekeknek, nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy felnőtt ember merő önzésből köti az ebet a karóhoz. Hamar elfogyhat a türelmünk, amikor az észérvek sem hatnak az illetőre. A makacsságnak azonban csak az szab gátat, ha nem hagyjuk eluralkodni.

Mi fán terem és miért ilyen fontos a "pénzügyi wellness"?

A munka és a magánélet egyensúlya, az öngondoskodás és a pozitív megerősítések mellett egy újabb remek trend terjed, ami nem más, mint a „pénzügyi wellness”! Valójában ez is az egyik fontos része az öngondoskodásnak, hiszen ezáltal érezhetjük magunkat felkészültnek a sokasodó pénzügyi válságok kezelésére is.