2016.12.17. 13:39:08 13892 335

Nem csak okos, tiszta is! – Így tisztíthatod meg az okostelefonodat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legújabb (és a kicsit régebbi:-)) okostelefonok rengeteg mindent tudnak, felismerik tulajdonosukat, a mosolyt, számolják lépteidet, a pulzust, elnavigálnak bárhová, és még sorolhatnánk. Ám egyvalamire még nem képesek: megtisztítani a kijelzőjüket.

Okostelefon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Okostelefon

Legalábbis még nem hallottam róla, hogy ezt is meg tudnák csinálni. Pedig ez egy igen hasznos funkció lenne, mert nem egy vizsgálat megállapította már, hogy ezek a kijelzők már-már piszkosabbak, némi túlzással akár több szennyeződést, kórokozót tartalmaznak, mint a nyilvános WC-k deszkái.

Mivel tisztíthatom?

Szerencsére otthon is akad néhány eszköz, amivel megtisztíthatóak ezek a készülékek.

Monitortisztító

Ha óvatosan használod ezt a folyadékot, akkor ezzel is megtisztíthatod a telefon kijelzőjét. Arra ügyelj, hogy a készülékbe ne kerüljön folyadék.

Mikroszálas kendő

Körkörös mozdulatokkal és egy kis nyomással tudod eltávolítani a szennyeződéseket, ujjlenyomatokat egy mikroszálas kendő segítségével. Ami fontos, hogy se zsebkendőt, se konyhai papírtörlőt, de a kabátod ujját se használd a telefonod kijelzőjének tisztításához. Ezek túl durva anyagok ehhez a művelethez.

Szemüveg tisztító kendő

Ha nincs kéznél mikroszálas kendő, vagy túl nagy helyet foglalna a táskádban, megteszi a szemüveg tisztításához használható kendő is. Bármelyik optikában kapható. Azért azt mondd el, mire szeretnéd használni!

Masszák, zselék

Billentyűzethez használható tisztítómasszát az okostelefonodnál is alkalmazhatod.

Fültisztító pálcika

Ha a képernyő nem is, vagy csak nehézkesen tisztítható meg ezzel, a töltő helyén, illetve a telefon egyéb nyílásain felgyülemlett por könnyedén kipucolható ezzel.

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben>>

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...