2019.06.14. 16:33:58 9521 271

Nem csak 20 éveseké a mozi! Filmek 50 felettieknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reneszánszát élik a retró filmvetítések: Letűnt korokat idéz az autósmozi és a mozi-piknik, a kertmozi is. Valamiért ezek jóleső nosztalgiával töltik el az embereket. Ilyen eseményt mi magunk is szervezhetünk a hátsó udvarban, és szerencsére számos olyan film van, amely az érettebb korosztály tetszését is elnyerheti.

Moziélmény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Moziélmény

Apokalipszis most – háborús filmdráma

A klasszikus film a dzsungelben játszódik, ahol egy vélhetően őrült ezredes (Marlon Brando) kíméletlen magánháborút folytat. A főhős kapitány (Martin Sheen) megbízatása arról szól, hogy megállítsa az álmokfutást.

Felül semmi – vígjáték

Két régi barátnő és egy országos siker, amely végül próbára teszi a barátságukat. A kisvárosi nők nem akármilyen naptárral próbálnak pénzt gyűjteni a helyi kórháznak, és ez az ötlet a magazinok címlapjára repíti őket.

Leharcolt oroszlányok – vígjáték

A kis Walter kénytelen a két hóbortos nagybácsinál tölteni a nyarat, akiknek furcsa dolgai azonban mégis magukkal ragadják őt. A hihetetlennek tűnő mendemondák is egyre valószínűbbnek tűnnek, miszerint a két tehetős férfi korábban bankrabló volt.

Minden végzet nehéz – romantikus vígjáték

Harry (Jack Nicholson), az idősödő férfi magánál mindig jóval fiatalabb barátnőt keres. Azonban egy szívinfarktus után aktuális kedvesének édesanyjára (Diane Keaton) gondjaira bízzák. A kényszerű helyzet nem várt érzelmek ébredéséhez vezet.

Schmidt története – vígjáték

A Jack Nicholson által alakított nyugalmazott biztosítási ügynök élete negatív fordulatot vesz, amikor fájdalmas titokra derül fény felesége elvesztésekor. A nyugdíjas férfi ahelyett, hogy lányánál keresne vigaszt, inkább őt is elidegeníti magától. Vajon helyrehozható még az élete?

A leggyorsabb indián

A cím csalóka, nem békepipáról és extrém gyors indián lovasokról lesz szó, hanem egy új-zélandi férfiről, aki nagy utat tesz meg azért, hogy egy ősrégi motorral (egy Indiánnal) meghódítsa az USA sőt, a világ legmenőbb gyorsulási pályáját, egy kiszáradt tó sófödte medrét, a Boneville síkságban. Igaz történet!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...