2022.12.09. 11:00:37 6483 262

Neki is szüksége van a törődésre! - Így ápold a hűtőajtó tömítését
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan csak egy aprócska „alkatrészről” van szó a hűtő esetén, ha tönkremegy, vagyis nem látja el eredeti funkcióját, bizony igen nagy galibát tud okozni. Ez a hűtő ajtaján található tömítés, ami ha tönkremegy, bizony az egész hűtő tartalma láthatja kárát.

Hűtés, hűtőszekrény, élelmiszer-tárolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűtés, hűtőszekrény, élelmiszer-tárolás

Éppen ezért érdemes odafigyelni rá, milyen állapotban van, működik-e még. Az ápolására mindenképpen megéri hangsúlyt fektetni. Íme, ezeket a pofonegyszerű módszereket bátran alkalmazhatod!

A mindenható ecet!

Időnként érdemes ecetes vízzel áttörölni a tömítést, odafigyelve a sarkokra, hogy a penészedést elkerüljük.

Egy kis víz, egy kis mosogatószer

Hogy tiszta és mindenekelőtt lágy maradjon a tömítőgumi, alkalmanként töröld át egy kis mosogatószeres vízzel!

Tartsd rugalmasan!

A tömítést időnként érdemes átkenni glicerinnel, hogy sokáig megőrizze rugalmasságát, és ne száradjon ki.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...