2022.07.10. 17:48:59 6766 251

„Nekem a Balaton a Riviéra…” – És Neked?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, kevesen vagyunk, akik ne kapcsolnának valamilyen érzelmet a magyar tengerhez. Lehet ez az érzelem nosztalgikus, vágyakozó, szerelmes, sírós, vidám és még megannyi érzés, gondolat, élmény kapcsolódhat a Balatonhoz. Néha elég egy dal, hogy mindezeket előhozza belőled.

Július, nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Július, nyár

A rengeteg és változatos érzelem miatt nem is csoda, hogy annyi zene született már a Balatonról, a Balatonhoz, a Balaton miatt. Nehéz is kiválasztani közülük egy igazi kedvencet! Nekünk sem sikerült, úgyhogy mutatunk most 5 dalocskát, ami 5 különböző stílusban énekel meg egy-egy balatoni emléket, nyarat.

Az örök klasszikus

Kft: Balatoni nyár

A fesztiválozós

Bagossy Brothers Company: Balaton

A „vííízibiciklis”

V Zolika: Balaton

A „veretős”

Valmar: Suzival a Balatonon

Az elmerengős

30Y: Fürdőzők a Balatonon

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...