2018.05.30. 15:02:37 8106 216

Ne vesszen el a pénzünk - Használd a SZÉP-kártyád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár a SZÉP-kártya birtokosok legnagyobb részének van tudomása arról, hogy a kártyán rendelkezésre álló összegek elköltésének van meghatározott határideje, azért nem árt ezt tudatosítani és odafigyelni rá.

Wellness - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wellness

Ennek értelmében tehát 2018 május 31-én jár le a felhasználási határideje a SZÉP-kártyára 2016-ban feltöltött összegeknek. A lejárt ellenértéket a kártyát kibocsátó intézmény a munkáltatónak utalja vissza. A SZÉP-kártyára utalt juttatás felhasználási ideje tehát nem hosszabbítható meg, azt a feltöltést követő második év május 31-ig mindenképp fel kell használnia a kártyatulajdonosnak. A most közelítő határidő csak a 2016-os feltöltéseket érinti, tehát ha valakinek még szerepel ilyen összeg a SZÉP kártyájának bármelyik alszámláján, annak gyakorlatilag 2 napja maradt, hogy ennek az összegnek nyakára hágjon.

Ne feledjük, egy kis odafigyeléssel nem kell az utolsó időpontra halasztani az összegek elköltését, ha nem szeretnénk, hogy a feltöltött pénzösszegek ne vesszenek el számunkra.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...