2020.09.05. 16:07:20 10262 292

Ne tedd el! – Ősszel is hordható ruhadarabok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a szeptember, amikor is aktuális a nyári ruhadarabok átválogatása, kiselejtezése, és az ősziek előkészítése. Azért csak lassan a testtel, nem kell minden nyári „göncnek” a szekrény mélyére, vagy éppen új tulajdonoshoz kerülnie, mert ősszel is szuperül kihasználható.

Maxiruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Maxiruha

Egyrészt várhat még ránk szép idő az őszi hónapokban is, másrészt bizonyos ruhadarabok remekül kombinálhatóak az ősziekkel. A következők még csak maradjanak elérhető távolságban.

Ha hűvösebbre fordul!

Egy hosszú ujjú ruha szuper választás a hűvösebb őszi napokra, akár félcipővel, akár egy sneakerrel.

Jól variálható

A bő fazonú, magas derekú, vastag öves nadrág szuper alapdarabja lehet az őszi szettjeidnek is. Egy hosszú ujjú pólóval, vagy garbóval és farmer kabáttal sportosan elegáns viselet lehet.

Ha szoknyás kedvedben vagy!

A midi méret ősszel is jó méret! Variáld egy blézerrel, farmerkabáttal, egy vastagabb harisnyával és a kedvenc sneakereddel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.