2020.09.05. 16:07:20 10116 292

Ne tedd el! – Ősszel is hordható ruhadarabok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a szeptember, amikor is aktuális a nyári ruhadarabok átválogatása, kiselejtezése, és az ősziek előkészítése. Azért csak lassan a testtel, nem kell minden nyári „göncnek” a szekrény mélyére, vagy éppen új tulajdonoshoz kerülnie, mert ősszel is szuperül kihasználható.

Maxiruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Maxiruha

Egyrészt várhat még ránk szép idő az őszi hónapokban is, másrészt bizonyos ruhadarabok remekül kombinálhatóak az ősziekkel. A következők még csak maradjanak elérhető távolságban.

Ha hűvösebbre fordul!

Egy hosszú ujjú ruha szuper választás a hűvösebb őszi napokra, akár félcipővel, akár egy sneakerrel.

Jól variálható

A bő fazonú, magas derekú, vastag öves nadrág szuper alapdarabja lehet az őszi szettjeidnek is. Egy hosszú ujjú pólóval, vagy garbóval és farmer kabáttal sportosan elegáns viselet lehet.

Ha szoknyás kedvedben vagy!

A midi méret ősszel is jó méret! Variáld egy blézerrel, farmerkabáttal, egy vastagabb harisnyával és a kedvenc sneakereddel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában